1 ile 30 arası toplam 154 sonuç

Konu: Football Manager 2017 | Galatasaray

Hybrid View

Quote Originally Posted by fm17 View Post

Arkadaşlar merhaba, FM 17'de adeta ızdırap çekiyorum Galatasarayla çok zor olmuş. Maaş giderim şu anda 37m. Kulüp ise yıllık 45m veriyor ama para bazen 0lanıyor, bazen 5-6m'ye kadar çıkıyor. Hiçbir oyuncu alamadan yeni sezona başladım gördüğünüz gibi, ilk devreyi forvette sinanla tamamladım. Burada bahsedilen genç yetenekleri sonradan fark ettim ve şimdi de parasını verip alamıyorum Romeroya falan 7-8m çekiyorlar.

Sizce taktiğimde sorun var mı? İlk sezonu bu taktikle ve daha iyi bir kadroyla 3. bitirdim, şu anda şampiyonluğa doğru gidiyorum. Avrupa Ligi'nde grubu çıktım. Fakat ne oyuncu alabiliyom ne bişe, 3. sezon ne yapacam bilmiyorum duvarları yumrukluyorum evde sinirden ağlamak üzereyim. Muslera bedavaya gitti, podolski 1m'ye, Cavanda 1.5m falan sırf sattım herkesi para gelsin diye.

Aklımı yitirmek üzereyim bir tavsiye verin, 3. sezon bu takımı nasıl toparlarım şampiyon olamam diye çok korkuyorum. Şampiyon olsam bütçede düzelme olur mu, kulüpte 276m borç var.

Not: 3. sezon kaleci olarak Munirle anlaştım ucuza bedava. Sneijder da bedava gidicek. Kanatlarımı da satmayı düşünüyorum ama yerine ne yapacam bilmiyorum. Ne olur forvet tavsiyesi verin, çünkü forvetsiz kalacam seneye Diaz madrid'e geri dönecek ve paftan çıkan Adem Şeker hariç kimse yok. Adem gerçekten çalışkan, soyadı gibi şeker gibi bir çocuk ama daha 17 yaşında ve bu takıma yeterli değil. Onunla devam etmeyi göze alamam şampiyonlar liginde, bana uygun bir forvet tavsiyesinde bulunun lütfen kendime gelemicem yoksa.
    Kardeşim bu foruma ilk kez senin durumundan etkilenip yorum yapıyorum. Ben klübü bazı adımlar atarak saha dışında ekonomik ve saha içinde düzlüğe çıkardım. Öncelikle attığımız adımlar klupte akıllıca transfer hamleleri yapmak oldu yüksek maaşlı oyuncularla yollarımızı ayırıp düşük maaşlı, bonservissiz ve kiralık oyunculara yöneldik. Maaşı maksimum haftalık 40bin euroda tuttuk örnek bazında söylüyorum oyunun başında wesley sneijder haftalık 100bin euro alıyor. Bu adımlar tabi ki büyük oranda belimizi doğrultmamızda önemli adımlar oldu ama diğer bir önemli adım ise Dursun Özbek yönetiminin 3.sezonun sonunda görevi yeni yönetime devretmesi oldu yeni yönetim klubün mali yapısını düzeltmeyi kendine ilk hedef olarak belirledi ve bu çerçevede yeni sponsporluk anlaşmalarına imza attı. Gelen sportif başarılardan sonra avrupada kafaya oynayan takımlardan teklifler aldık (Barcelona, Chelsea dahil) ama sevdamızı düzlüğe çıkarmadan ortada bırakıp gitmek istemedik. Neyse lafı fazla uzatmadan sana ve oyunu Galatasarayla oynayanlara örnek teşkil etmesi için birkaç görüntü koyuyorum buraya gelip geçip görenlere bi faydası olsun belki bi hayır duası alırız.

Bu ilk sezon attığımız transfer adımları

Bu ikinci sezon

Bu da üçüncü sezonumuz

Oluşan mali tablo

Ülkedeki diğer klüplerin mali tablosu ve bizim mali tablomuz

Bu kullandığım taktik istek durumunda link yapıp atabilrim 4-5 oyuncu daha alıp transferi kapatıcaz yine kiralık ve maaşı düşük oyunculara yönelicez

Bu ilk sezon ocak ayı sonrası alınan skorlar taktik otururken puan kayıpları yaşandı ve ikinci tamamladık sezonu

Bu da taktik oturduktan sonra alınan skorlar 2.sezon oyundan çok memnunum dediğim gibi bakın analiz edin beğenirseniz hoşunuza giderse bu adımları atın ben attım sonuç iyi.
    Last edited by gokmen666 : 24.Kasım.2016 at 23:54

Mesaj Yetkileri