Transfer Dosyası

İlk olarak maaş bütçemizi güçlendirmek için 4.5 milyon olan maaş bütçemizi yönetim ile görüşerek çok çok iyi bir seviyeye çıkararak çok karlı bir sezon geçirdik.

Transferlerimiz .

İsmael Diaz - AMRL/FC

Çok cüzi miktara almamız en büyük artısı. bence süper ligin üzerinde bir yetenek

Nili - DR

Barcelona alt yapısından aldık. gelecek adına önemli bir yatırım olabilir.

Jaime - AMRL

KAriyerli olması en büyük artısı. maaşının 200 bin eurosunu Osasuna nın ödeyecegi için çok karlı bir transfer oldu

Witi - AMR

Çok cüzi miktara aldıgımız için karlı bir yatırım oldu. gelecek adına potansiyeli oldugu icin klübe büyük katkı saglayacagını düşünüyorum

Steve Clark - GK

Tecrübesi ve kalenin sağlamlaşması adına iyi bir transfer oldugunu düşünüyorum

Guilherme - DL

bu sene cok sey bekledigim başka bir oyuncum. bence fark yaratan oyuncularımdan olacak

Ricardo Blanco - AMC

10 numara posizyonunda bizi taşıyabilecek nitelikte ve bonservis bedelinin olmaması en büyük artısı. bu sezon cok can yakar

Marcos Llorente - MC

Real Madridten kiraladıgımız oyuncu takımın orta alandaki en büyük kozu olacak

Marcelo Vidal - MC

Llorente kadar güvendigim isimlerden biri takıma katkısının iyi olmasını bekliyorum

Emiliano Capella - DC

Yaşı geregi takıma tecrübe katsın diye aldık. ondan da bu sezon cok sey bekliyoruz

Jorge Pereyra Diaz - ST

Batuhan karadeniz yetersiz kalırsa diye saglam bir yatırım olacagını tahmin ettigim diaz sürpriz yapabilir diye tahmin ediyorum

Emre Kılınç - AMRL

Rotasyon adına karlı bir transfer oldu

Ferhat Öztorun - DL

Bedava ya iyi bir transfer oldu rotasyonda kadro derinligimiz için yerinde bir transfer oldu

Ve son transferimiz

Vinicius - DC

Kiralık olarak defans derinligi için aldık. ve transferi kapattık

Transferde Giden & gelenler

475 bin euroya mucizeler yarattık diyebiliriz.