Transfer Dosyası
İlk olarak maaş bütçemizi güçlendirmek için 4.5 milyon olan maaş bütçemizi yönetim ile görüşerek çok çok iyi bir seviyeye çıkararak çok karlı bir sezon geçirdik.
Transferlerimiz .
İsmael Diaz - AMRL/FC
Çok cüzi miktara almamız en büyük artısı. bence süper ligin üzerinde bir yetenek
Nili - DR
Barcelona alt yapısından aldık. gelecek adına önemli bir yatırım olabilir.
Jaime - AMRL
KAriyerli olması en büyük artısı. maaşının 200 bin eurosunu Osasuna nın ödeyecegi için çok karlı bir transfer oldu
Witi - AMR
Çok cüzi miktara aldıgımız için karlı bir yatırım oldu. gelecek adına potansiyeli oldugu icin klübe büyük katkı saglayacagını düşünüyorum
Steve Clark - GK
Tecrübesi ve kalenin sağlamlaşması adına iyi bir transfer oldugunu düşünüyorum
Guilherme - DL
bu sene cok sey bekledigim başka bir oyuncum. bence fark yaratan oyuncularımdan olacak
Ricardo Blanco - AMC
10 numara posizyonunda bizi taşıyabilecek nitelikte ve bonservis bedelinin olmaması en büyük artısı. bu sezon cok can yakar
Marcos Llorente - MC
Real Madridten kiraladıgımız oyuncu takımın orta alandaki en büyük kozu olacak
Marcelo Vidal - MC
Llorente kadar güvendigim isimlerden biri takıma katkısının iyi olmasını bekliyorum
Emiliano Capella - DC
Yaşı geregi takıma tecrübe katsın diye aldık. ondan da bu sezon cok sey bekliyoruz
Jorge Pereyra Diaz - ST
Batuhan karadeniz yetersiz kalırsa diye saglam bir yatırım olacagını tahmin ettigim diaz sürpriz yapabilir diye tahmin ediyorum
Emre Kılınç - AMRL
Rotasyon adına karlı bir transfer oldu
Ferhat Öztorun - DL
Bedava ya iyi bir transfer oldu rotasyonda kadro derinligimiz için yerinde bir transfer oldu
Ve son transferimiz
Vinicius - DC
Kiralık olarak defans derinligi için aldık. ve transferi kapattık
Transferde Giden & gelenler
475 bin euroya mucizeler yarattık diyebiliriz.