1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Fenerbahçe 4-4-2 ve 4-3-2-1

Hybrid View

Taktiğin Dizilişine ve Direktiflere Bakarsak Defansif Anlamda Çok Zayıf Bir Taktik. Bu Diziliş ile Rakip Bayağı Bir Pozisyon Bulabilir. Direktiflerde Biraz Çelişen Durum Var Gibi. Denemedim Ama Bende İlk Planda Böyle Bir İzlenim Bıraktı.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Taktiğin Dizilişine ve Direktiflere Bakarsak Defansif Anlamda Çok Zayıf Bir Taktik. Bu Diziliş ile Rakip Bayağı Bir Pozisyon Bulabilir. Direktiflerde Biraz Çelişen Durum Var Gibi. Denemedim Ama Bende İlk Planda Böyle Bir İzlenim Bıraktı.
    Türkiye liginde zaten hücum oynarsan şampiyon olursun rakipler zayıf üstüne defansif oynayarak zorlaştırmak bana mantıklı gelmiyor. Zorlu deplasmanlar ve avrupa maçları için zaten ikinci bir taktik daha var... Çelişki olabilir profesyonel bir taktik yaratıcısı değilim sadece 11 yıllık oyun deneyimim var. Taktiğin almış olduğu sonuçlar ortada, forumda Fenerbahçe ile taktik sıkıntısı yaşayan arkadaşlar için paylaştım. Zaman zaman bana da uygun olmayan takımlar olduğunda ben de taktik konusunda sıkıntılar yaşayabiliyorum.

Mesaj Yetkileri