Eziyet hala devam ediyor bizim açımızdan.Para var bütçe var ama bu seferde oyunculara 1M bile veremiyoruz maaş olarak.
Teşekkür ederim hocam.Lige göre adam almıyorum zaten paramıza göre alıyorumDediğinde doğru şuan kimse gelmek istemiyor takıma.Gelmek isteyenlere de maaş veremiyoruz.Hatta ve hatta gelenler bile takımı basamak olarak kullanacağım diyerek sözleşmelerinden kaldıramadığımız ve arttıramadığımız fesih bedeli koyduruyorlar.Geçen seneki gençlerden birini aldım kadroya. Muslera papa ve jorguera gelmedi.Korayı aldık sadece ama dediğim gibi onda da çok düşük sözleşme fesih bedeli var.Sen bu sezonkileri de beğenmeyeceksin bence
![]()
![]()

Dediğinde doğru şuan kimse gelmek istemiyor takıma.Gelmek isteyenlere de maaş veremiyoruz.Hatta ve hatta gelenler bile takımı basamak olarak kullanacağım diyerek sözleşmelerinden kaldıramadığımız ve arttıramadığımız fesih bedeli koyduruyorlar.Geçen seneki gençlerden birini aldım kadroya. Muslera papa ve jorguera gelmedi.Korayı aldık sadece ama dediğim gibi onda da çok düşük sözleşme fesih bedeli var.Sen bu sezonkileri de beğenmeyeceksin bence