Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
Resmen eziyet resmen oyundan soğutacak bir konu bence. benim oynumda da aynısı olursa benim için türkiye ligi biter..
Eziyet hala devam ediyor bizim açımızdan.Para var bütçe var ama bu seferde oyunculara 1M bile veremiyoruz maaş olarak.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
Transferlerini Adryan Dışında Beğenmedim. Çok Vasat O Yüzden Sonuç Normal.

Aslında O Kadar da Vakit Harcıyorsun Ama Şu Transferde Lige Göre Adam Almayı Pek Beceremiyorsun. Gerçi İlk Sezonda İtibar ve Maaş Bütçesi de Bunu Engelliyor O Ayrı Bir Konu. Bir de Çıkan Son 2 Genç de Bir Cacık Olmaz Yolla Gitsin Geçen Senekiler Bundan Bir Tık Daha İyiydi Bu Sene Pek Çalışmamış Alt Yapı

Serbest Kalan Oyunculardan Muslera, Papa, Koray ve Jorquera'yı Bence Kaçırma
Teşekkür ederim hocam.Lige göre adam almıyorum zaten paramıza göre alıyorum Dediğinde doğru şuan kimse gelmek istemiyor takıma.Gelmek isteyenlere de maaş veremiyoruz.Hatta ve hatta gelenler bile takımı basamak olarak kullanacağım diyerek sözleşmelerinden kaldıramadığımız ve arttıramadığımız fesih bedeli koyduruyorlar.Geçen seneki gençlerden birini aldım kadroya. Muslera papa ve jorguera gelmedi.Korayı aldık sadece ama dediğim gibi onda da çok düşük sözleşme fesih bedeli var.Sen bu sezonkileri de beğenmeyeceksin bence