| LIVERPOOL |
- Açılan Ligler -
İngiltere Premier Ligi
İspanya Birinci Lig
Almanya 1.Ligi
İtalya Serie A
Fransa Ligue 1
Kariyer Kurallarını Okudum ve Kabul Ediyorum
| LIVERPOOL |
- Açılan Ligler -
İngiltere Premier Ligi
İspanya Birinci Lig
Almanya 1.Ligi
İtalya Serie A
Fransa Ligue 1
Kariyer Kurallarını Okudum ve Kabul Ediyorum
Konu onaylanmıştır başarılar dilerim.![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Başarılar hocam.
Başarılar...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Başarılar.![]()
başarılar.
Başarı dilekleriniz için teşekkür ederim. Oyunu oynamaya başlıyorum en kısa zamanda haberler geliyor![]()
başarılar![]()
- TRANSFER DOSYASI -
Liverpool'dan 3 imza birden !
| Gianluigi Donnarumma |
A.C. Milan > Liverpool 25M Euro !
| Kieran Trippier |
Tottenham > Liverpool 14M Euro !
![]()
| Jetro Willems |
PSV > Liverpool 9M Euro !
![]()
Transferlere genel bakış
![]()
Transfer yorumları
Oldukça geniş bir kadromuz olduğu için transferde (ekstrem bir durum yaşanmadıkça) daha aktif olmayacağız. Beklerimizin alternatifleri bulunmadığı için yedek birer bek transferi ile gerek gerçek hayatta gerekse oyunda şu takıma yakıştıramadığım kaleci Mignolet'in hem yavaştan gidiş zeminini hazırlamak hemde kaleyi uzun yıllar emin ellere teslim etmek adına oyunun en iyi genç kalecisini transfer ettik.
Liverpool'dan Pek HazzetmemKüme DÜşmen Dileğiyle
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
- Belçika Kampı -
Lierse 1 - 3 Liverpool
![]()
AA Gent 2 - 4 Liverpool
![]()
KRC Genk 0 - 4 Liverpool
![]()
Oostende 1 - 2 Liverpool
![]()
Kamp yorumları
Kamp boyunca kadroya en uygun gördüğüm 4-2-3-1 taktiği ile 4 hazırlık maçı oynadık. Sonuçlarımız fena değil fakat kondisyon açısından 2-3 hazırlık maçı daha oynamalıydık ama programa yetiştiremedik lig başlıyor![]()
Lige de bu taktik ile başlayacağız, hazırlık maçlarındaki sonuçları hemen ligde de beklemiyorum. Yeni oluşturduğum gelişime ve değişime açık bir taktik, zamanla küçük dokunuşlar ve değişiklikler olacaktır.
Kamp boyunca bireysel performans olarak dikkatimi Origi çekti. Aynı zamanda Henderson ile Emre Can da (pozisyonları gereği) oldukça iyi görüntü çizdiler. Orta sahayı domine eden ve ataklara öncülük eden kişiydiler, hemen hemen her pozisyonda aktif rol oynadılar. Her ikisini de DM pozisyonunda "Gezgin Oyun Kurucu" rolünde oynatıyorum.
Transferler iyi. Ligde de ilk sezon işinin zor olacağını düşünüyorum.
Gianluigi Donnarumma diyorum başka bişi demiyorum![]()
Ayrton Senna da Silva
Başarılar , transferler güzel Donnaruma özellikle. Coutinho ve Firmino önderliğinde başarı tez zamanda gelir umarım![]()
Burnley 1 - 1 Liverpool
Liverpool 5 - 1 Manchester City
Liverpool 4 - 0 West Brom
Puan Durumu
Premier Lig'de ayın oyuncusu Philippe Coutinho !
Evet arkadaşlar ligimiz başladı. Burnley deplasmanında alınan sonuç sonrası işlerin çok daha zor olacağını düşünmüştüm... Fakat M.City galibiyeti moral ve güven verdiÜzerine de 4-0 lık West Bromwich galibiyeti gelince iyice keyiflendik
Tabi Burnley maçı sonrası taktikte iki küçük dokunuş yaptım, forvet ve forvet arkasının rolünü değiştirdim onların etkisi mi yoksa iç saha avantajı mı bilmiyorum ama an itibari ile sonuçtan ve ligdeki pozisyonumuzdan şu anlık memnunum
Coutinho'da performansının karşılığını ödülüyle aldı
FA Cup'ta rakibimiz zayıf olduğu için yedek ağırlıklı bir kadro tercihim oldu, açıkçası biraz zorlandık ama turu geçmesini bildik3. Tur rakibimiz Newcastle United oldu.
Firmino, Coutinho, Clyne ve Lovren'a olan ilgi başımı ağrıtacağa benziyordu... Tottenham'ın ilgisi bile oyuncuların fikrini değiştirmeye yetiyordu, avrupa kupalarında olmayışımız takımın itibarını zedelemiş olmalı.. Bu oyuncuları takımda tutabilmek için zamlı yeni sözleşme imzaladık, neyse ki finansal açıdan rahatız.
Transfer sezonu kapandı, zaten biz alacağımızı aldıkMilli araya girdik, dönüşte zor günler bizi bekliyor olacak
Şimdilik bu kadar
Man City neye uğradığını şaşırmışAdamlarda tonla para var hala şu Bravo kalede ya bravo diyorum
![]()
Ayrton Senna da Silva
Lige Kötü BaşlamışızTemennim Biraz Alt Sıralara Doğru İnmem
City'ye Yapılan da Büyük Saygısızlık Kınıyorum Sizi![]()
City'e ne yaptın öyle ya![]()
Hele Bir DeneŞampiyon Yaparsan Takımı Kariyeri Kilitlerim
![]()
Biraz Daha Beklentiyi Düşürürsen Sevinirimİnter Toto'ya Katılma Olabilir Mesela
![]()