Liverpool 4 - 1 Bournemouth
Arsenal 5 - 2 Liverpool
Stoke City 2 - 2 Liverpool
Puan Durumu
__________________________________________________ ________
Liverpool 2 - 2 Newcastle United ( 4 - 2 P)
Liverpool'da sakatlık şoku ! Sturridge 2 hafta yok !
Yedek ağırlıklı çıktığımız Bournemouth maçını rahat kazanmış gibi görünsek de aslında son dakikalara kadar maç 2-1 idi ve Leiva bitime 3 dakika kala skoru 4 yaptı. Yedek çıkmamım sebebini az çok tahmin etmişsinizdir, rakibi zayıf görmekten ziyade kendi sahamızda olmanın vermiş olduğu güvenle tüm oyunculara şans vermek istiyorum ki kimse mutsuz olmasın ve herkesin kondisyonu/formu yüksekte olsun.
Arsenal deplasmanı tam bir rezaletti. Koca takım bi Giroud'yu tutamadı adam tek başına skoru oluşturdu... Aynı şekilde Stoke deplasmanındaki sonuçtan da memnun değilim, taktikte biraz daha değişiklik yapmam gerekebilir. Aslında ben çift forvet yanlısıyım da bakalım belki ligin ikinci yarısında çift forvete geçebiliriz...
7. sırada ve liderin 5 puan gerisindeyiz. Daha ligin çok başındayız şimdiden bunun için konuşmak doğru olmaz

ama şunu tekrar etmeliyim; hedefimiz şampiyonluk değil şampiyonlar ligi
FA Cup'ta da zor bir galibiyet aldık, penaltılarla eleyebildik rakibimizi... Newcastle'ı gerçekten küçümsedim ve yine yedek kadro ile çıktım. Sanırım bir gün bu yedek kadro sevdam başıma iş açacak

4. tur rakibimiz QPR
Ve son olarak Sturridge 2 hafta sahalardan uzak kalacak. Yokluğunda Origi'ye çok güveniyorum ama Stoke City maçında yokları oynadı...