Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 34 arası toplam 34 sonuç

Konu: You'll Never Walk Alone | Liverpool (( 1. Sezon ))

Nesil
    2006
    Yer
    06

Başarılar dilerim

Liverpool 4 - 1 Bournemouth

Arsenal 5 - 2 Liverpool

Stoke City 2 - 2 Liverpool

Puan Durumu

__________________________________________________ ________

Liverpool 2 - 2 Newcastle United ( 4 - 2 P)

Liverpool'da sakatlık şoku ! Sturridge 2 hafta yok !

Yedek ağırlıklı çıktığımız Bournemouth maçını rahat kazanmış gibi görünsek de aslında son dakikalara kadar maç 2-1 idi ve Leiva bitime 3 dakika kala skoru 4 yaptı. Yedek çıkmamım sebebini az çok tahmin etmişsinizdir, rakibi zayıf görmekten ziyade kendi sahamızda olmanın vermiş olduğu güvenle tüm oyunculara şans vermek istiyorum ki kimse mutsuz olmasın ve herkesin kondisyonu/formu yüksekte olsun.

Arsenal deplasmanı tam bir rezaletti. Koca takım bi Giroud'yu tutamadı adam tek başına skoru oluşturdu... Aynı şekilde Stoke deplasmanındaki sonuçtan da memnun değilim, taktikte biraz daha değişiklik yapmam gerekebilir. Aslında ben çift forvet yanlısıyım da bakalım belki ligin ikinci yarısında çift forvete geçebiliriz...

7. sırada ve liderin 5 puan gerisindeyiz. Daha ligin çok başındayız şimdiden bunun için konuşmak doğru olmaz ama şunu tekrar etmeliyim; hedefimiz şampiyonluk değil şampiyonlar ligi

FA Cup'ta da zor bir galibiyet aldık, penaltılarla eleyebildik rakibimizi... Newcastle'ı gerçekten küçümsedim ve yine yedek kadro ile çıktım. Sanırım bir gün bu yedek kadro sevdam başıma iş açacak 4. tur rakibimiz QPR

Ve son olarak Sturridge 2 hafta sahalardan uzak kalacak. Yokluğunda Origi'ye çok güveniyorum ama Stoke City maçında yokları oynadı...

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Giroud'an 5 yemek güzelmiş .

Evet İşte Bu! Bana Böyle Sonuçlarla Gel

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri