Originally Posted by
engintop
Arkadaşlar hiç bir şekilde bir düzen oturtamadım takıma. Takım iyi başlayıp şampiyonlar ligi fikstürüne geldiğinde dökülmeye başlıyor 8 haftada 1 galibiyet aldığım zamanlarım oldu. ne 4-4-1-1 ne 4-2-3-1 bi türlü talimat ve dizilişi oturtamadım.Takım zaten iki yenilgi sonrası bocalamaya başlıyor , evimde rizeye falan puan kaybeder oluyorum. Bu Şenol Hoca nasıl bu takımı ayakta tutuyor vallahi aklım almaz oldu. Adama saygım daha da çok arttı. Taktiksel anlamda önerilerinizi bekliyorum. Oyundan soğudum yeminle . Rahat 4 kere kariyere tekrar başladım ama bir türlü dikiş tutturamadım.
Talimat olarak ; Kısa paslarla içeri girme , bekleri ileri çıkartma , rakip savunma atağa kalkarken pres yapma gibi belli başlı talimatlarım var. Zorlu deplasmanlarda 2 defansif orta saha ile , mevkini terk etme , daha disiplinli oyna , standart katı bir anlayışla sahaya çıkıyorum yer yer başarılı olabiliyorum fakat sezonun genelinde hep vasatım.
Yardım ve önerilerinizi istiyorum. Şu Beşiktaş ile başarılı olmadan başka liglerde kariyer açmaya gönlüm el vermiyor.