Transfer
Veeeeeeeeeeee O İsim Açıklandı
Leroy Sané < Manchester City
20.5M Euro
Transfer
Veeeeeeeeeeee O İsim Açıklandı
Leroy Sané < Manchester City
20.5M Euro
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Zirvede kapat kariyeri abi Sane ne çok sağlam transfer olmuş.
Çok güzel transfer oldu.
Transfer
Emre Mor < Borussia Dortmund
5.75M Euro
(Sezon sonu; 15.06.2020 tarihinde takımımıza katılacak)
Ayrton Senna da Silva
HaydaaHani Emre mi Sane miydi
![]()
Sağ açıklara gel![]()
ADANA DEMİRSPOR
Ben olsam 50M Euro'dan kapı açar adamlar![]()
Çok iyi ücretlere almışsın.
Spor Toto Süper Lig
16. Hafta
Fenerbahçe vs Adanaspor
17. Hafta
Konyaspor vs Fenerbahçe
18. Hafta
Kardemir Karabükspor vs Fenerbahçe
19. Hafta
Gaziantepspor vs Fenerbahçe
20. Hafta
Fenerbahçe vs Bursaspor
Spor Toto Süper Lig Puan Durumu
Ziraat Türkiye Kupası
G Grubu Puan Durumu
4. Tur Karşılaşması
Fenerbahçe vs Galatasaray
Çeyrek Final Eşleşmemiz
![]()
12.02.2020
Fenerbahçe vs Gençlerbirliği
04.03.2020
Gençlerbirliği vs Fenerbahçe
Ayrton Senna da Silva
Spor Toto Süper Lig
21. Hafta
Kasımpaşa vs Fenerbahçe
22. Hafta
Fenerbahçe vs Göztepe
23. Hafta
Fenerbahçe vs Osmanlıspor
24. Hafta
Fenerbahçe vs Beşiktaş
25. Hafta
İstanbul Başakşehir vs Fenerbahçe
Ziraat Türkiye Kupası
Çeyrek Final
Fenerbahçe vs Gençlerbirliği
Gençlerbirliği vs Fenerbahçe
Yarı Final Eşleşmemiz
![]()
08.04.2020
Fenerbahçe vs Kasımpaşa
29.04.2020
Kasımpaşa vs Fenerbahçe
Şampiyonlar Ligi
1. Eleme Turu
Fenerbahçe vs Juventus
Juventus vs Fenerbahçe
Avrupa maceramız burada noktalanıyor...
Ayrton Senna da Silva
Başarılar dilerim hocam, gerçekten çok keyifli bir kariyer olmuş.Sane'yi görünce dayanamadım, bendeki halini atmak istedim;
İnşallah sende daha başarılı olur, fena da başlamamış gibi duruyor.![]()
regen yetiştirdn mi hocam? Alt yapıdan oyuncu çıkarabiliyor muyuz? Ben henüz fm 2017 almadım 100,00 tl yüksek geldi bana. Değermi sence almaya? Oyun daha zor olmuş mu?
@nfornirvana
Hocam ilgilenip paylaştığın için teşekkür ederim. Her sezon muazzam bir ortalama ile oynamış, hele son sezon 8.13 gerçekten çok iyi. Şimdiden heycanlandım. Gerçekte de takip ettiğim bir oyuncu Sane. O yüzden gözüm kapalı transfer etmek istedim.
Ayrıca birşey sormak istiyorum. Sane'yi sol açıkta hiç denedin mi? Ters ayaklı bi Sane orda neler başarır merak etmiyor değilim. Malum Emre Mor ve Matheus Pereira'da gelecek, sol açığa çekmeyi düşünüyorum Sane'yi. Inside Forward rolünde ters ayaklı bi Sane bence ceza sahasına dikine dikine girer gibi geliyor.
@remzi1242
Remzi hocam Fenerbahçe'nin alt yapısı oyunda da iyi durumda değil. Fakat 3 tane ilgilendiğim oyuncu var şuan. Birazdan senin için profillerini paylaşayım.
Ben bu oyunu 15 yıldır oyunuyorum. Her seriyi aşşağı yukarı bilirim. Steam kış imdirimleri kapıda bi 2-3 hafta sonra başlar. Orada indirim kovalayabilirsin. Zorluğu konusunda herhangi bi yorum yapmak istemiyorum ama herkesin sıkıntı çektiği taktik bölümünde ben hiç sıkıntı çekmedim. Ne istediysem onu alıyorum, sahada da bunu görüyorum açıkçası. Bu sene oyunun tek zor yani FFP kriterlerine uyum. Onun için takımı sattım ettim hepsi arka sayfalarda işteFikir edinmek isteyen arkadaşlar da göz atabilirler.
Ayrton Senna da Silva
ben tüm mesajlarını tek tek okudum zatenben Gs ile oynadığım zaman alt yapıdan çıkan regeni kiralık göndermezdim 16 17 yaşında olsa bile ligde zayıf rakiplere karşı en az 12 maç oynatırım oynatmayacağım zamanda alt yapıda maça gönderirdim en fazla 2 sene sonra direk 11 oynatıp 4. senede iyi fiyata okuturdum
biraz sabır işi. birde ffp kriterlerinde bildiğim kadarıyla reel de oyuncu satışından elde edilen gelir bu kriterlere dahil olmuyordu. sponsorluk maç hasılatı tv geliri ürün satışı ile değerlendirme yapılıyor biliyorum fm 2017de bu uygulama yapılmış mı
Süper Toto Süper Lig@remzi1242
26. Hafta
Fenerbahçe vs Sivasspor
27. Hafta
Kayserispor vs Fenerbahçe
28. Hafta
Fenerbahçe vs Trabzonspor
29. Hafta
Alanyaspor vs Fenerbahçe
30. Hafta
Fenerbahçe vs Galatasaray
Gelenek hala sürüyor...
31. Hafta
Çaykur Rizespor vs Fenerbahçe
Ziraat Türkiye Kupası
Yarı Final
Fenerbahçe vs Kasımpaşa
Kasımpaşa vs Fenerbahçe
Final Eşleşmemiz
Fenerbahçe vs Beşiktaş
![]()
Hocam ben herşeyin toplam gelir ve gideri olarak hesaplanıyor diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim.
Bunlarda bizim çıkarttığımız yetenekler, takıma göre ne yazıkki yetersiz buluyorum. Tavsiyene uyup seneye Kupa maçlarında şans verebilirim.
Ayrton Senna da Silva
İlla her çıkanı oynatma, oyuncu profillerinden 1. lig üstü yazıyorsa dahilet pa oranını göremediğimiz için kimi oynatacağın önemli misal pa'sı 145 ise 1. lig seviyesinde diyor 150 üstü ise zaten wonderkid yazar ona göre hangi oyuncuyu oynatacağını belirle sadece kupa maçları ile yapma misal lig sonuncusu ile oynuyorsan koy 11'e gitsin kötü oynasada çıkarma alışsın misal mario götze 19 yaşına kadar 1. ligde 72 maç oynadı adam aynısını uan emre mora ve kcmih diye birisi var ona yapıyorlar
@remzi1242
Malesef, Wonderkid'imiz yok hocam ama İbrahim Pehlivan ve Özgür Sağlam'ı kadroya kazandırmayı amaçlıyorum. En azından Kupa Maçlarında kondisyon bulurlar.
Spor Toto Süper Lig
32. Hafta
Antalyaspor vs Fenerbahçe
33. Hafta
Adanaspor vs Fenerbahçe
34. Hafta
Fenerbahçe vs Konyaspor
2019/2020 Sezonu Şampiyonu
Fenerbahçe
Ziraat Türkiye Kupası
Final
Fenerbahçe vs Beşiktaş
Kupa kaçtı yine!
Sanırım final kazanmamaya yemin ettik.
Ayrton Senna da Silva
bence kadroya al regenleri maç ilk yarıda koparsa 60. dkkdan sonra oyuna sok illa bekleme bence kupa maçlarını
Hocam kariyer güzel gidiyor soluksuz takip ediyorum şahsen, Avrupa da kalıcı olmaya başladık yeni gelen transferlerle bu sezon istenen başarılara ulaşılabilir diye tahmin ediyorum. Merak ettiğim bir konu var, hangi logo ve yüz paketini kullanıyorsun acaba ?
Last edited by ilkeri : 05.Aralık.2016 at 18:31
Finallerimiz hala aynı![]()
Ligi almışız yine tebrikler.Transferler çok iyi ama çok para gitmiş oraya bu sene FFP noldu onu merak ediyorum![]()
@remzi1242
Tamamdır hocam.
@ilkeri
Ben öyle şeylerle pek ilgilenmiyorum. Yüz paketi yok. Sadece logo paketi var ama o da geçen seneden kalma. Ayrıca o logoları da arkadaşım indirmiştiHatırlayamıyorum, kusura bakma.
@Burak Akmanoğlu
4 yıldır bi kupa kaldıramadım be!
@olgunege75
Hocam bu sefer battık ki ne battık. O yüzden saldım bende artık düzeltmemin imkanı yok. Birazdan paylaşıyorum
Ayrton Senna da Silva
33. hafta başımdan kaynar sular döküldü, şampiyonluk hevesi kursağımda kaldı.
ADANA DEMİRSPOR
@Ali Hikmet
Hocam bu sezon intikamını özellikle alacağım.
Finans
Ödemeler Öncesi
Ödemeler Sonrası
Ödemeler Tablosu
Bu sezon sonuna kadar aylık 2M Euro üzerinde ödemeler devam edecek.
En azından bu ikisinden kurtulacağız.
Ödeyip kurtulalım valla canım sıkılmaya başladı iyice.
Arkadaşlar bu kadar tutarı kâra geçirmenin imkanı yok. 95M Euro cart diye bu sezon için ne futbolcu satarak ne de başka bişi yaparak bütçe yaratamam.
Avrupa maceramızın devamı için, ayrılan transfer bütçemle wonderkid kovalayıp, satmayı ve yeni başkanın bize yardım etmesini umacağız.
Avrupa'sız geçen yılları takip etmek ister misiniz? Yoksa kariyere malesef son vermeyi düşünüyorum.
Önerilerinize açığım...
Ayrton Senna da Silva
Şampiyonluk için tebrikler hocam öncelikle. Sane konusuna gelince, transferini yaptığım zaman sol kanatta Alexis Sanchez/Reiss Nelson dönüşümlü oynuyordu. Alexis'i gönderip sola Neymar'ı da monte edince Sane'yi hiç solda deneme şansım olmadı. Ancak sağ açık inside forward rolünde tam bir canavar. Bence solda değil sağda dene![]()
Kariyer hikayenize ara sıra göz atarak takip ediyorum. Gayet güzel bir kariyer oluyor öncelikle sizi tebrik ederim.
Önerime gelince; Avrupasız geçicek olan yılları hızlı bir şekilde özet şeklinde vererek geçebilirsiniz bence. Tabii ki siz bundan keyif alacaksanız, kariyerinizi bitirmek isterseniz de bu sizin bileceğiniz iştir ama kendimden örnek verecek olursam 4-5 sezonluk Fenerbahçe kariyerimden sonra yeni bir oyun açayım dediğimde yine Fenerbahçe'yi seçiyorum. Başka bir takım yönetemiyorum, tekrar başa dönüyorum yaniAvrupa'sız geçen yılları takip etmek ister misiniz? Yoksa kariyere malesef son vermeyi düşünüyorum.
Önerilerinize açığım..... Böyle bir handikapınız yoksa farklı bir takımla yeni bir kariyerde deneyebilirsiniz. Gizli bir takipçi olarak sonu ne olursa olsun bu güzel kariyer için teşekkürler. Yeni kararınızda başarılar.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
@tosunpaşa
Öncelikle ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim. FM'de genel olarak Fenerbahçe dışında bir takımla ne yazıkki oynayamıyorum. İnsan gerçekten gönülden bağlanınca değiştiremiyor. Kariyerim konusunda gerçekten takım şuanda zirvede, hatta geçen sezon UEFA Finali bile oynadık. Avrupa maçları oynarken anormal zevk alıyorum. Ligte ise sadece derbilerde ne yazıkki. Madem 3-5 kişide olsa ben yine devam edeyim ve yine aynı paylaşımları yapayım. Ayrıca gizli bir takipçi yerine, yorum yapan, eleştiren ve öneri sunan bi takipçi olursanız beni daha memnun etmiş olursunuz.![]()
Ayrton Senna da Silva
Alt Liglerde Şampiyon Olmuşumdur Ama Artık Doruk Noktasına Geldiğimizde Öyle Kolay Kolay Şampiyonluk Kazanamadım Hiç. Her Zaman Avrupa'da ve Ligde 2'si Bir Arada Oynayacaksın Diye Bir Kaide Yok Amaç Zorlukları Başararak Keyif Almak Olmalı. Ayrıca Maaş Falan Diyorsun da Aldığın Adamların Nerdeyse Şuana Kadar Hep Elit Adamlar Olduğu ya da Oyunun Mükemmel Yetenekleri Olan Oyuncular Olması Bence Hiç Gerçekçi Değil.
Madem Gerçekçi İstiyorsun Fenerbahçe Kaç Senedir Avrupa Yüzü Görmedi Çoğu Zaman Ayrıca Gerçek Kadroları da Böyle Elit Futbolcularla da Dolu Değildi. Bazen Kendi Yıldızını Kendin Yaratacaksın. Bilinen Bir Adamı Parlatmak Olmamalı Zaten O Adam Yetenekli ve İlerde Zaten Parlıyor Amaç Sen Bulacaksın ve Sen Parlatacaksın. Misal Ben 2015'de Kırıkkale Kariyerinde Ptt'de Güzel Adamlar Bulmuştum Hatta Oynadığım Oyuncular Nerdeyse Daha Duyulmamış ve Bu Oyuncular Bu Haliyle Nasıl Oynuyor Diye Çok Soru Gelmişti.
Eski Serilerde Misal Bülent Akın Belli Bir Yeteneği Olmasına Rağmen Üst Düzey Oynatmıştım. Ayrıca Alper Potuk'u 2009 Olması Lazım Şuan Tam Hatırlamıyorum Eskişehirspor'da Daha 18 Yaşındayken Kimse Bilmezdi Ama O Adamı O Zaman ki Sakarya Kariyerimde Öyle Bir Kullanmıştım ki Alper Benim Gerçekte Gıptayla İzlediğim ve Her Gördüğümde Hep Duygusallaştığım Olmuştur. Liste Bu Şekilde Gider. Hayat Her Zaman Olumlu Değildir Elbette Düşe Kalka Bir Şekilde Gideceksin Ama Bunu Senin Ne Ölçüde Yaptığın Önemli.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bende Tr de Gs dışında hiç bir takımla oynayamıyorum ama bir seviyeye geldikten sonra Gs dünya çapında olunca bjk yada Tsyi yönetiyorumbu sezon maçlarını toplu koy istersen madem avrupa yok biraz genç oyuncular ile dene onları bul geliştir. dediğim konuya cevap verecek birisi var mı bilmiyorum. Reelde FFP kriterlerinin içinde futbolcu satışları dahil olmuyordu eğer oyunda bunu yaptılar ise TR de takım geliştirmek çok zor olacak
Beş sezon oldu.Bir iki sezon borçları ödedikten sonra toparlanma süreci daha zevkli olacaktır.Norveçteki bütün takımların oyuncularını ve alt takım oyuncularını gözlemle illaki 5 10 adam çıkacaktır ucuza kaliteli.Bence devam.