ben tüm mesajlarını tek tek okudum zatenben Gs ile oynadığım zaman alt yapıdan çıkan regeni kiralık göndermezdim 16 17 yaşında olsa bile ligde zayıf rakiplere karşı en az 12 maç oynatırım oynatmayacağım zamanda alt yapıda maça gönderirdim en fazla 2 sene sonra direk 11 oynatıp 4. senede iyi fiyata okuturdum
biraz sabır işi. birde ffp kriterlerinde bildiğim kadarıyla reel de oyuncu satışından elde edilen gelir bu kriterlere dahil olmuyordu. sponsorluk maç hasılatı tv geliri ürün satışı ile değerlendirme yapılıyor biliyorum fm 2017de bu uygulama yapılmış mı

ben Gs ile oynadığım zaman alt yapıdan çıkan regeni kiralık göndermezdim 16 17 yaşında olsa bile ligde zayıf rakiplere karşı en az 12 maç oynatırım oynatmayacağım zamanda alt yapıda maça gönderirdim en fazla 2 sene sonra direk 11 oynatıp 4. senede iyi fiyata okuturdum
biraz sabır işi. birde ffp kriterlerinde bildiğim kadarıyla reel de oyuncu satışından elde edilen gelir bu kriterlere dahil olmuyordu. sponsorluk maç hasılatı tv geliri ürün satışı ile değerlendirme yapılıyor biliyorum fm 2017de bu uygulama yapılmış mı