Hocam hızlı giden atın seyrek düşermiş şoklardayız.
Newcastle taraftarları istifa istiyor
Cuma gecesi o kadar stresliydim ki kafamı dağıtmak için en sevdiğim 22.sokaktaki New Hire barına bi kaç bişeyler içip kafa dağıtmaya gittim ve işte her şey orda başladı.Tek başıma oturmuş gecenin devamı için sinsi planlar yapıyordum.Derin düşünceler içerisindeyken arkamda bir el hissettim.Dönmemle burnumun orta yerine yumruğu yiyip yere yapışmam bir oldu.Daha sonra yerden kaldırıp dinlenerek dövdüler artık teslim olmuştum zevk alıyordum gelen kroşelerden.Daha sonra sağolsun barın sahibi dostum Mccean araya girdi ve beni azrailin ellerinden aldı.Üzerime biraz su atıp kendime getirdiler ve masaya oturttular.Ağzımdan çıkan ilk cümle "Lanet olsun.Siz de kimsiniz ve benden ne istiyorsunuz."
Grubun arkasından takım elbiseli diğerlerinden her yönüyle ayrılan bir beyfendi öne çıktı ve şöyle dedi:
"Bizim kim olduğumuz önemli değil sadece Newcastle United'ın iyiliğini isteyen heyecanlı bir kaç genç diyebilirsin bize."
Şaşırdım aklıma geçen seneki şampiyonluktan sonraki kutlama görüntüleri geliyordu.Durum gerçekten o kadar kötü müydü ?Yoksa bir kabusun içinde miydim.Ben bunları düşünürken tekrar başladı söze delikanlı :
"Sana 2.Devrenin ilk 7 haftası mühlet veriyoruz eğer 14 puan toplayamazsan istifa edersin ya da bir dahaki sefere seni bulduğumuzda istifanı değil cenaze törenini konuşuruz."
Ağzımdan dökülen tek sözcük "Peki" olmuştu.
12 maçta sadece 7 puan çıkartabildik.Bir çok şey denedim fakat bir türlü kötü gidişatı durduramadım.Bu da yukarda okuduğunuz hikayeyle bizi karşı karşıya getirdi.
Küme düşme potasındayız gerçekten çok garip.Ne hedeflerimiz vardı halbuki.Bir de canımla tehdit ettiler.Bu baskıyı kaldıramayacağım galiba.Oynayacağımız ilk 7 maçta 14 puan alamazsak valizlerimizi hazırlamak gerekecek.