Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 304 sonuç

Konu: Alayına İsyan İnadına GÖZTEPE Sezon 8

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Rooney müthiş olmuş. O ölüsüyle ligde muazzam katkı saglar. Dogru mevkide oynatabilirsen eger

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İlk 11 de düşünmüyorum onu sırf Rooney diye aldık

Quote Originally Posted by piatti View Post
    Niye Buca stadında oynuyorsun, yeni stat yapılmadı mı ?
    FM 16 da iki yıl içinde yeni stad yapılıyordu çünkü projesi vardı ama ihale ile ilgili bir sorun olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.Bunu bu sene oyuna da yansıtmışlar.Yeni stad normalde 2018-2019 da yapılacak diye hatırlıyorum.

Quote Originally Posted by kilham96 View Post
    Abi daha kariyerine bakma fırsatım olmadı bi baştan başlayayım güncele geleyim eşlik edicem buralara.
    Eyvallah beklerim yorumlarını

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

18.Hafta

19.Hafta

20.Hafta

Lys Mousset ve Josh Murphy son maçlara damgasını vurdu diyebilirim.Biz kazandıkça Başakşehir de kazanıyor.Lys Mousseti forvet diye aldım ama forvette çok etkisiz di.Sağ kanat da oynayabiliyor Orkanda formsuz olunca oraya monte ettik ve çok işler başardı.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

21.Hafta

Maç Önü Kötü Haber

22.Hafta

Bir kötü haber de bu hafta

Son iki hafta sakatlıklar cezalılar belimizi burktu.Başakşehirde kazanınca bizim için çok kötü oldu.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

23.Hafta

24.Hafta

25.Hafta

Fenerbahçe bu sezon çok kötü.Şampiyon olmasına rağmen 0 transferle girmişler sezona maçtan sonra ona baktım dikkatimi çekti büyük ihtimalle FFP.Eskişehir ve Rize maçlarından mutlaka galibiyetle ayrılmamız lazımdı ama olmadı.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

26.Hafta

27.Hafta

28.Hafta

Başakşehir maçı Resmen Efsane bir maç idi.İki takım içinde ataklar kesilmedi.Maç bitmek bilmedi desem yeridir.Normal bir maç izliyorum gibi izledim ve çok eğlendim ama bu maç bizi Başakşehirin yakınına bile yaklaştırmadı

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Lig ve Göztepe Rekorları

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

29.Hafta

2-0 dan çevirdiler maçı tamamen benim hatam.İkinci yarının maçında ve maçın ortasında ki değişiklikler yüzünden.

30.Hafta

Puan Durumu

Oyuncu Genel Bakış

Başakşehir Şampiyon oldu diyebiliriz artık.Gerçekten helal olsun.Teknik direktörleri Abdullah Avcı değil.Skibbe.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

obaaa fener kümeye gidiyor birilerinin, 100 senede geçse g.saray fener ve beşiktaş ın Türkiye de küme düşmeyeceğini fm yapımcılarına anlatması lazım

bu arada 2. lik için tebrikler hocam, ş.liginde başarılar.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Fenerbahçe küme düştü, peki peki tamam bişi demedim
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by deimar View Post
    obaaa fener kümeye gidiyor birilerinin, 100 senede geçse g.saray fener ve beşiktaş ın Türkiye de küme düşmeyeceğini fm yapımcılarına anlatması lazım

bu arada 2. lik için tebrikler hocam, ş.liginde başarılar.
    Beyler daha 30.haftadayız Daha belli değil.Yarın belli olur

Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    Fenerbahçe küme düştü, peki peki tamam bişi demedim

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

31.Hafta

32.Hafta

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

33.Hafta

34.Hafta

Puan Durumu

Oyuncu Genel Bakış

Şampiyon Başakşehir

Ziraat Türkiye Kupası

Ligi çok iyi bir yerde bitirdiğimizi düşünüyorum.Şampiyonlar Ligi 3.Ön eleme oynayacağız.Gruplara veya Avrupa Ligine kalabilirsek çok iyi olacaktır.Bu senenin en büyük sürprizi Fenerbahçenin Ligden düşmesi oldu.Son şampiyon ligden düştü.Oyuncularımızdan Murphy ve Keane çok iyi istatistiklere ulaştı.Kadronun genel istatistiklerini de birazdan paylaşacağım.

Transferlerle ilgili olarak sa öncelik Kadrodaki isimleri korumak ama bu zor gözüküyor.Emre ve Franco takımı basamak olarak kullanma nedenlerini öne sürerek ayrıldı.Korayı da kadroda tutamadık.
    Transfer yapmaya biliriz kiradan dönen oyuncularla bir iki sezon idare edebiliriz.

Mali durumla ilgili olarak sa bazı sorunlar ortaya çıktı diyebilirim ama bizle hiçbir ilgisi yok.Transfer yapmaya biliriz kiradan dönen oyuncularla bir iki sezon idare edebiliriz.Kulüp borçlandı.Açıklamasını birazdan yapacağım.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Oyuncularımızın İstatistikleri

Sezon Sonu Ödülleri

Kadroda kalmasını istediğim bir isim olan Görkemle anlaşamadık.Sözleşme imzalayamadık yıllık 3,5M€ istedi.Onun yerinde gayet iyi olan Enzo ve Reevers var sıkıntı olmayacatır.Enesle sözleşme imzaladık.Keane i de takımda tutmak istiyorum.Şu an tek sıkıntı defans bölgesinde oraya şimdilik geçen sezon aldığımız Adama Traore yi monte edeceğiz.Alt yapımızdan yetişen Emrah ise çok iyi gelişme gösterdi.Genç yaşına rağmen ilk 11 oyuncusu oldu ve Kaptanlık pazu bandını hakketti.Kaptanlığı altyapıdan yetişen bir oyuncuya vermek çok önemli.Dediğim gibi transfer yapmaya biliriz ama eksik gördüğüm bazı bölgeler var bunlar.Sağ bek , Defansif yönu ağır bir Göbek orta saha , Tecrübeli bir Stoper.Mali durumla ilgili haberler de geliyor.İyimi kötümü karar veremedim.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Mali Durumla İlgili Gelişmeler

Yeni Stadyum

Mali Durum

Transfer ve Maaş Bütçesi

Reklam ve Sponsorluk Gelirleri

Satılan Bazı Oyunlardan Gelirler

3.Ön Eleme Rakibimiz

Daha önce oyuna uyarlanmamış dediğim Stadyum uyarlanmış gibi gözüküyor.Yapılmaya başlanmış.Ama bize çok külfetli olacak.Aylık 500 bin € ödemek bizim gibi bir kulüp için çok.Stadyum tamamlana kadar altyapıyı değerlendireceğim.Sponsorluklardan gelen gelir arttı bu bizim için artı.Giden oyunculardan da iyi para kazandık.

Transfer ve Maaş bütçesi şuan için fena değil.

Takımda kalan ve Altyapıdan gelen oyuncuları tekrar paylaşırım akşama.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Başakşehir bi dönem benide çok darlamıştı. Burda mutlu sona ulaşmış.
    Porto geçilebilir hocam, deplasmanda çok defansif oynanmalı diye düşünüyorum.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Ligde 2. Cilik iyi fakat stadyum icin bence cok erken kardeşim.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

görünen köy uzakta değildir boşuna 2.lik hayırlı olsun dememişiz kardeşim
    bencede porto geçilebilir.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    Başakşehir bi dönem benide çok darlamıştı. Burda mutlu sona ulaşmış.
    Porto geçilebilir hocam, deplasmanda çok defansif oynanmalı diye düşünüyorum.
    Kadrosu o kadar da iyi değil ama iyi adamları istiyorlar bu transfer sezonunda gözüm takıldı.Porto zor ama deneyeceğiz şansımızı.Her Göztepe kariyerim de Porto ile eşleşiyorum.

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Ligde 2. Cilik iyi fakat stadyum icin bence cok erken kardeşim.
    Teşekkürler abi bence de erken ama yönetim istedi bizim bilgimiz ve isteğimiz dahilinde olan bir şey değil.Zaten planlarımızı da alt üst etti.Belki şöyle bir faydası olabilir Emrah gibi bir iki isim daha kazanabiliriz.

Quote Originally Posted by deimar View Post
    görünen köy uzakta değildir boşuna 2.lik hayırlı olsun dememişiz kardeşim
    bencede porto geçilebilir.
    Aynen hocam ama ben düşmezler diye tahmin ettim daha 4 hafta vardı.2. lik çok çok iyi bence ama bu sene aynı başarı olur mu bilmem Mali durumumuz biraz kötüledi.Geçersek çok iyi olur.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Oh be hocam sonunda okudum hepsini.İlk sezon çıkma mücadelesi çok çekişmeli geçmiş.Geçen sezona kadar ligde kalbur üstüydük anladığım kadarıyla sonunda patlamayı yaptık.Bu sene şamp. oluruz artık.Fenerbahçe'ye de başarılar diliyorum

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

R. Zivkovic Her turnuvanın Gol Kralı. Ligde 2. olmuşuz gelsin paralarrrrrrr

Fenerbahçe küme düşmüş sonra yine bi gülümseme oldu yüzümde iyi ki Türkiye ligini bırakmışım diye
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by kilham96 View Post
    Oh be hocam sonunda okudum hepsini.İlk sezon çıkma mücadelesi çok çekişmeli geçmiş.Geçen sezona kadar ligde kalbur üstüydük anladığım kadarıyla sonunda patlamayı yaptık.Bu sene şamp. oluruz artık.Fenerbahçe'ye de başarılar diliyorum
    Kadroyu büyük ölçüde koruduk fakat yeni Stadyum projesi bizi mali anlamda frenledi.Bu sene Şampiyonluk yarışının içerisinde olacağız yine ama Favori değiliz.

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    R. Zivkovic Her turnuvanın Gol Kralı. Ligde 2. olmuşuz gelsin paralarrrrrrr

Fenerbahçe küme düşmüş sonra yine bi gülümseme oldu yüzümde iyi ki Türkiye ligini bırakmışım diye
    Zivkoviç geldiği gibi gitti oynatmadım fazla Aslında bu Türkiye liginin daha zevkli bir hal almasını sağladı bence.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme

1.Maç

2.Maç

İlk maçta kırmızı karta çok iyi olmasak da iyi bir mücadele ortaya koyuyorduk o kart bizim direncimizi kırdı ve maalesef kupadan elendik.Şimdi Avrupa ligi grupları için bir eleme daha oynamamız lazım.

Rakibimiz

Ne zor ne kolay tam dişimize göre bir rakip diyebilirim.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Avrupa Ligi Ön Eleme

1.Maç

2.Maç

2 Maçta da efsaneydik.Evimizdeki maç da çok heyecanlıydı.Gruplara kalmamız hem maddi hemde itibar yönünden kulübe kar sağlayacaktır.

Avrupa Ligi Grubumuz

Grup biraz zor evimizdeki maçların önemi büyük.Transferinde son gününde pek hareketli olmadı bizim için dediğim gibi.Gençlerle giriyoruz bu sezona.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Transfer Özeti

Transfer Geçmişi

Sezondan Beklentiler

Transfer dönemi böyle bitti ve lige başladık.İyi bir kaç oyuncu aldık takımı toparlayacak.Enesin bonservisini aldık.Bazı arkadaşları kiraya gönderdik.Önceki senelerde aldığımız kirada olanların bazılarını As kadroya aldık.Alt yapıdan çıkan bazı oyuncularda bu sene kadroda bolca yer bulacak.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Ligin 2.cisi gruplara direk gitmediği sürece CL ye 2 takım gönderemeyeceğiz gibi. UEL en azından kalmışız kötü değil extra gelir gelecek sonuç da. Grubu biraz değerlendirirsek ajax tahminen genç ve tecrübesi yüksek olmayan kadrosu diye tahmin ediyorum. Real S. ispanya liginde sürpriz yapanlar arasında. Bana göre real e dikkat edilmesi gerek
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Ligin 2.cisi gruplara direk gitmediği sürece CL ye 2 takım gönderemeyeceğiz gibi. UEL en azından kalmışız kötü değil extra gelir gelecek sonuç da. Grubu biraz değerlendirirsek ajax tahminen genç ve tecrübesi yüksek olmayan kadrosu diye tahmin ediyorum. Real S. ispanya liginde sürpriz yapanlar arasında. Bana göre real e dikkat edilmesi gerek
    Bende sana katılıyorum.Grupta çok dikkatli olmamız lazım.Evimizdeki maçlar çok önemli.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Transferlerin Profili

Dani Olmo

Luis Solorzano

Marcin Tomaszewski

Metehan Güçlü

Bu arkadaşlar Transfer ettiğimiz oyuncular.Dani olmoyu önceki kariyerimden belki hatırlayanlar vardır.Çok iyi bir oyuncu.Luisi de Rotasyonda kullanabiliriz.Marcin ise Görkemin yerini dolduracak hatta bence ondan da iyi olacaktır.Metehanı da Rotasyonda ve kupa maçlarında oynatacağız.Bunlar Transferlerimiz bir bu kadarda Altyapıdan As takıma ıkardığım oyuncu var onları da paylaşacağım.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Alt Yapıdan ve Kiradan Dönen Oyuncularımız

Adama Traore

Batuhan Boz

Emrah Şen ( Kaptan )

Emre Çelik

Kadir Yavuz

Kerem Yıldız *

Bu arkadaşlarda Altyapımız dan çıkan oyuncularımız bazılarını Rotasyonda bazılarını da As takımda değerlendireceğiz.İleri yıllarda kadromuza fayda sağlayacak arkadaşlarımız var aralarında diye düşünüyorum.

Hazırlıklar Tamam Lig Başladı

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Süper Lig Başladı

1.Hafta

2.Hafta

3.Hafta

4.Hafta

5.Hafta

İlk 5 hafta yenilmedik ama kazanabileceğimiz maçlarda da puan bıraktık.Takım iyi futbol ortaya koyuyor ama skoru koruyamıyoruz.Gençleri de her maç oynatmaya özen gösteriyorum.Takımdan ayrılan Görkem Sağlamın yerini dolduramadık en az frikikten 8 10 golü vardı geçen sezon asistleride keza.Duran toplarda biraz etkisiz kaldık.İlerleyen haftalarda toparlanmaya çalışacağız.Bu seneki hedefimiz İlk 5 geçen sezon 2. olduk ama bu sezon kadroda bir küçülme var borçlardan dolayı.Avrupa kupalarına kalırsak iyi olacaktır.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

6.Hafta

7.Hafta

8.Hafta

Forvet hattına takviye yapmamanın zararlarını görüyoruz.Enes Will ve Gorka kendini toparlamalı.

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri