Transfer Dosyası
Bir çok isimle görüştük fakat takımı bozmadan ince eleyip sık dokuyarak nokta transferler yapmaya çalıştık.
Transferlerimiz
Jordan Botaka - AMR
Ofansın sagında bizi sınıf atlatacak diye tahmin ediyorum. Leeds in kadrosunda serbest kalmadan anlaştıgımız için sezonun transferi oldu bizim için
Adrian Mourino - MC
Bu sezon ligin yeni ekibi olmamızdan dolayı güclü bir orta alan kurma adına orta alanımızı sınıf atlatacak başka bir transferimiz oldugunu düşünüyorum
Marti Crespi - DC
Defans taki oyuncu yoklugumuzdan dolayı bir başka nokta transferimiz oldu .. defansif olarak cok sey bekledigim bir başka isim olacak Marti
Gregory Tade - ST
İleri uçta kalite eksigimiz oldugundan cok yerinde bir transfer hamlesi yaptıgımızı düşünüyorum.
Transfer Sezonunun başlaması ile 2si emekli 14 toplamda 16 oyuncumuz ile yollarımızı ayırdık. 1.2 milyon euro gibi hatırı sayılır bir miktar parayı kasamıza koyarken transfer için bonservis parası harcamamaya özen gösterdik. takımda ihtiyacımıza göre 1 veya 2 transfer yapabiliriz fakat resmi maçlarda takımı görmeden transfer yapmış olmak istemiyoruz.
Hazırlık Kampımız
Bizden daha güclü ekiplerle mac yapmaya özen gösterdim. İç sahada oynamayı tercih ettik. simdilik hazırlık kampında sorun görmekten ziyade üst düzey performans gösterdik umarız lig e de yansır bu performansımız