1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: A. Asuman ÖZDEMİR (Allah Aşkına Şu Yazının Tamamını Okuyun)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

comandante yapma yeni bir şehir kuruldu BADMAN diye bilmiyormusun

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by sherryy
    comandante yapma yeni bir şehir kuruldu BADMAN diye bilmiyormusun
    yukarıda açıkladım ama kapasite meselesi ne desem size batıcak ama birgün bir batırıcamki sizi...
    not:siz birbirinize niye hep yardım ediyorsunuz ben onu anlamıyorum.tek başına birbirinizi savunacak çapta insanlar deilmisiniz yoksa...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by gezenti
    yukarıda açıkladım ama kapasite meselesi ne desem size batıcak ama birgün bir batırıcamki sizi...
    not:siz birbirinize niye hep yardım ediyorsunuz ben onu anlamıyorum.tek başına birbirinizi savunacak çapta insanlar deilmisiniz yoksa...
    çünkü aynı şeyleri düşünüyoruz gökhan.senin gibi düşünen biri varsa o da gelsin savunsun düşüncelerini burda.ben kendü düşüncemi savunuyorum aşkın kendi düşüncesini sen kendi düşünceni...arşınla aynı şeyleri düşünüyoruz aynı şeylere inanıyoruz diye mi çapımıza ölçü koyuyosun?ayrıca senin çapın ne ki bizim çapımıza karışıyorsun?

ayrıca da tek başına birbirimizi savunmak ne demek?

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

3. ve 4. sayfalara bişr bak istersen arada yücelin bir mesajı tek var.Oralarda tek başıma kendimi savundum ve sen nedense kendini savunamadığından müslümanlığın yok bilmem onun bunun arkasına sığınmaya çalıştın
    Bu arada senin o mesajımla benim mesajın dakkasına bir bak istersen ikiside aynı dakkada atılmış.Senin anlayacağın dilden ikimizde aynı anda yazıyorduk senin mesaj benim mesajın üstüne geldi

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by sherryy
    3. ve 4. sayfalara bişr bak istersen arada yücelin bir mesajı tek var.Oralarda tek başıma kendimi savundum ve sen nedense kendini savunamadığından müslümanlığın yok bilmem onun bunun arkasına sığınmaya çalıştın
    Bu arada senin o mesajımla benim mesajın dakkasına bir bak istersen ikiside aynı dakkada atılmış.Senin anlayacağın dilden ikimizde aynı anda yazıyorduk senin mesaj benim mesajın üstüne geldi
    ya peki orda bir mesaj var comandantenin peki ben kime mesaj yazmışım.ben ona söyledim cevap olarak ama sen karşılık verdin harbiden iki zıt kutupmuşssunuz.
    ya bak benim müslümanlığıma laf atma sende en az benim kadar ol hatta bendende yüksek bir müslüman olursun inşallah.
    birde ben kimin arkasına sığındım iftira atma o sığındığım mesajımı göster bakayım...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

ya peki orda bir mesaj var comandantenin peki ben kime mesaj yazmışım.ben ona söyledim cevap olarak ama sen karşılık verdin harbiden iki zıt kutupmuşssunuz.
    ya bak benim müslümanlığıma laf atma sende en az benim kadar ol hatta bendende yüksek bir müslüman olursun inşallah.
    birde ben kimin arkasına sığındım iftira atma o sığındığım mesajımı göster bakayım...
    Bak ha ben ha yücel ikimizde sana aynı şeyleri söylüyoruz ikimizinde düşüncesi birebir aynı yücelin söylediği her lafın altına ben imzamı atarım.Sen orda gökhan gükhen muhabbetine daldın o sır yücel yoktu cevabını ben sana verdim.Ama sen evet olabilir böyle hatalar idyeceğine "biz burda edebiyat dersindemiyiz yok bilmem öyle böyle"karşılığına katlanamayacağın bir mesaj atma.Ben senin o hatanı görmüştüm ama yüzüne vurmadım.ama sen yücelin yaptığı ufak bir hatadan dolayı direk yüzüne wurdun.bu klavye sorunu olabilir.Bildiğin gibi tek "q" klavye yok "f" klavye var.Ayrıca bazı dışarıdan gelen laptoplarda falan bazı harflerin yeri değişik.ama sen illa rant çıkaracam diye kendime altta kalmayacağım diye anlamsız şeyler söyluyorsun.Bunuda sana söyledim sen asgari diye okunduğunu askeri diye yazıldığını söyledin.Unutma Türkçe okunduğu gibi yazılan bir dil.İngilizce gibi yazılış okunuş farkı yok
    Kusura bakma ama burda müslümanlığımı ölçemezsin.Müslümanlık göz önünde yaşanacak birşey değildir.Zaten müslümanlığı hep göz önünde yaşayan biri müslümanlığı bir çıkar amacıyla kullanıyordur.

ya ben senin tkpli olduğunu nerden anladıım açıklayayım.senin imzanda adminler kaldırmadan önce cheyi tanıtan bir link vardı işte ordan kominzim kuyusuna düşmüş birisi olduğu anladım.sen bana palavracı demişssin ama bende ALLAH inancı var bazıları gibi değilim o yüzden yalan söylemem.ama ben nette aradım senin bu gönderdiğinle ilgili fazla bir bilgi yok ama ben onun yorumunu okumştum asuman yazarımısın vede orda herşey alalade açıktı.
    sen bana diyorsunki üslubunu düzelt "ASUMAN BİLMEMNE" pardon istanbul ağzıyla konuşuyorsun sen demi.
    zaten sana kalsa leyle zana ve adamlarıda masum.ben kürt düşmanıyım(ki değilim ama senin gibiler adamı düşmanda yapar katilde)...
    al bu mesajında da direk bende "Allah" inancı var diyerek müslümanlığı araya koyarak aradan sıyreılmaya çalışmışsın

Mesaj Yetkileri