Kadroya Takviyeler

31'lik kurt Nemanja Matic'i bonservis vermeden renklerimize kattık.Tecrübesi ile ortasaha arkasını ayakta tutacak olmasını umuyorum.

Fredy Montero'yu da bonservissiz olarak kattık takıma.Takımın ilk yarıda gol atamama hastalığı olarak tanıladığım sorunun çözeceğini umuyorum.Bundan önce oynadığı çin liginde muazzam bir performans göstermiş.

500 Bin Euro vererek Watford'dan takıma kattık.Yetersiz sol bek rotasyonunu dolduracaktır.

Brezilyalıyı bonservis ödemeden renklerimize kattık.İlerde muazzam bir golcü potansiyeli taşıyor bence.İnşallah pişirebiliriz bu hamı.

Bonservissiz olarak takıma katıldı.Yaşlı düşük profilli oyuncudansa genç ama halliceyi tercih ettik.Kendini geliştirirse güzel olur.

Anderlecht'ten kiralık olarak kattık.Sene sonu sözleşmesi bitiyor bedavaya almaya çalışacağız.

Brezilyalılardan ayrılamıyoruz.Bonservis ödemeden takıma kattık.Bu profille serbest takılması şaşırttı.

Fizik çok teknik yok tarzı bir Brezilyalı bu da.Gelecek vaadettiğini düşünüyorum.Bonservissiz olarak imzaladı.

Sağ bekte tek oyuncu olmasından dolayı bir kişi daha lazımdı.Cruzeiro'dan kiraladık.

---- Regenleri genel olarak ileri dönük kattık kadroya.Eğer performansından verim alamadığımız kişi olursa yerlerini de doldurabilecekler.Elbette oyuncu aldık fakat gidenler de oldu.4-5 oyuncu da gereksiz olduğu için yolları ayırdık.

Hazırlık Maçları

Yeni gelen oyuncu ve benim taktiksel yaklaşımımın bütünleşmesi için devre arası 4 maç ayarladık.Gayet verimli olduğunu düşünüyorum.Bayern'i yenmekse takımda moralleri arttırdı.