1 ile 30 arası toplam 184 sonuç

Konu: Premier League is dark and full of terrors l MK Dons 7.Sezon l

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Avrupa potasıyla düşme hattı arasında 10 puan var Transferler iyi.Gençlerle tecrübelileri harmanla en iyi kadro seçimi o bence .

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Kalbime ağrılar girdi neden hocam neden Demirspor
    Bunu diyceğini biliyodum hocam .

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Brezilyalı Regen süpermiş. Bu arada ne sıklıkta rotasyon yapıyorsunuz ?
    Teşekkürler şu an minumum seviyede tutuyorum.Takıma yeni katıldık uyum kazanmamız lazım.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Avrupa potasıyla düşme hattı arasında 10 puan var Transferler iyi.Gençlerle tecrübelileri harmanla en iyi kadro seçimi o bence .
    Sağol hocam ilk defa seni de memnun edebildik galiba

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

18.Hafta

İlk resmi maçımda tokat manyağı yapan Dortmund'a teşekkür ederim.

19.Hafta

İlk galibiyet sansasyonal galibiyet.4 gol Carrillo yazdı adam mezardan dirildi.2-0 öne geçip 3-2 geriye düştük.4-3 kazandık.Harikaydı.

20.Hafta

Bu maçında güzel hikayesi oldu.90+3'te beraberliği bulduk ve 1 puanı zorlu deplasmandan aldık.

21.Hafta

Takımın adı kasaba çıktı.Her maç 7 kart fix .1 puan almak güzel oldu.Ausburg güçlü bir takım şu an ligde.En önemli oyuncumuz Vargas aşil kopması ile sezonu kapattı.

22.Hafta

Lig sonuncusuna karşı zorlandık.Kırmızı gördüler ve Antonio 3 puanı getiren kritik golü attı.

23.Hafta

Çok kritik bir maçtı düşme potası için.Evimizde kaybettik.Haketmediğimiz bir yenilgi oldu.

Son maçımızı kazansak biraz uzaklaşacaktık potadan.Geldiğimde 17. idi takım.Şu an 15.Önümüzde zorlu bir fikstür var en az kayıpla ve rakiplerimizin puan kaybı yaşamasını istiyoruz.

Lig'in 1-2-3-5.'leri ile maçımız var önümüzdeki 4 maç.Allah'tan kolaylık diliyorum .

---- Arkadaşlar sınav dönemim 20 gün boyunca güncellemeler eskisi gibi sık gelmeyebelir..Fazla vakit ayıramıyorum oyuna.Sınav sonrası FM'li sabahlarla telafi ederiz.Takip eden herkese teşekkürler.

Mesaj Yetkileri