Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 152 sonuç

Konu: FM 2017 - Çıkış Günü Veri Tabanı Güncellemesi ve Yardımcı Araştırmacı Alımı

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ben 17 olarak dusundum.
    17 yüksek geldi abi gözüme bu yüzden yapay zeka tutarsız davranabilir. Şenol güneş tutarsızlıktan değilde sakatlık, form durumu, yeni transferlerin uyumu vs. gibi kendi insiyatifi dışında gelişen etkenlerden dolayı dizilişe tam karar veremedi. bu yüzden 15 olarak girdim flexibility özelliğini. Flexibility dediğimiz şey pazarlık payı olarak çevirilen özellik yanlış bilmiyorsam.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by hknshr View Post
    17 yüksek geldi abi gözüme bu yüzden yapay zeka tutarsız davranabilir. Şenol güneş tutarsızlıktan değilde sakatlık, form durumu, yeni transferlerin uyumu vs. gibi kendi insiyatifi dışında gelişen etkenlerden dolayı dizilişe tam karar veremedi. bu yüzden 15 olarak girdim flexibility özelliğini. Flexibility dediğimiz şey pazarlık payı olarak çevirilen özellik yanlış bilmiyorsam.
    Pazarlik payi mi? Fessupanallah!

@Vieri

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir

Pazarlik payi mi? Fessupanallah!

@Vieri
    Haha baya bi çeviri hatası olmuş abi ayrıca bi kullanıcıyla şenol güneş'in ilk diziliş tercihini tartışırken querasma için mr oynuyor daha çok orta alanda kuruluma dahil oluyor gibi yorumlar yapmıştın. Analiz ettiğim ve beşiktaşı izlediğim kadarıyla bu yıl q7 tam olarak onu oynamıyor. Aslında quaresme ne tam orta saha sağ kanat nede kanat forvet, ikisinin ortası. Bu yıl şenol güneş oyuncuyu amr oynatıyor bundan eminim. Birde şöyle bir tezatlık var abi madem q7 senin dediğin gibi mr oynuyor o zaman veritabanında neden amr değeri 20 mr değeri 15?

Perpetua biraz saçma değilmi? Pttden çıkan adanasporun şampiyon olması4

buarada ilk sezon sonucu bu

ilk gün yamasını kulandım, yanlış birşeylermi var acaba?

Quote Originally Posted by ayz84 View Post

Adana'mız Coşmuş Yahu

Ama Çetin Bir Lig Olmuş Bence Keyifli ve Rekabet Son Maça Kadar Üst Düzeymiş. Şampiyonluk Yarışındaki Takımların Birbirleriyle Mücadelesi Karşılıklı Puan Kayıpları Şeklinde Olduğunda Genelde Böyle Bir Tablo Çıkıyor Ortaya. Ama Adana'nın Kağıt Üstünde Zayıf Olmasına Rağmen Üst Düzey Bir Performans Göstermesi Biraz Garip Olmuş

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by ayz84 View Post

Beta sürümündeki kariyerimde de ilk sene Adana şampiyon olmuştu Sana özgü değil

Merhabalar oyuna yayımladığınız yama ile Eskişehirsporu alarak başladım. İlk sezon 2. olarak lige çıktım devam eden sezonda ligde 4. oldum ve yönetim 3. sezonun başında 51 milyon TL transfer bütçesi verdi. Daha önceki serilerde şampiyonlukta bile bu kadar yüksek bütçe alamıyordum, acaba bu yama ile alakalı mı ? Yoksa mali yönetimimle mi alakalı. Teşekkür ederim

Ek olarak alt yapımdan her sene 150 PA üstü oyuncular çıktı. Tüm dünyayo ise 180 190 PA civarı oyuncular sardı önceki serilerde bu kadar yoğunlukta yüksek PA lı oyuncular çıkmıyordu. Yama ile bağlantılı olabilir mi. İlginiz alakanız için çok teşekkür ederim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@Perpetua

Yayınladığınız çıkış günü veritabanının son haliyle Fenerbahçe ile bir kariyer açtım, sezon başında 7.5m Euro'ya Neustadter'i devre arasında da toplam 2.5m euro'ya RvP ve Emenikeyi sattım. Sezonu 4. bitirdim ve son maçı yaptığımda 7.5m euro transfer bütçem ve 22.5 m euro maaş bütçem vardı. Tam yeni sezona yıldız transferlerle başlayayım derken haziranın ortalarına doğru yeni sözleşme imzaladık ve transfer bütçem 0'a çekildi, maaş bütçem de 11m Euro'ya indi. Şimdi free transferleri bile yapamıyorum (imza parasını karşılayamadığımdan). Transfer bütçesi talep bile edemiyorum, maaş bütçesi talebimi ise geri çeviriyor yönetim.

Bu ne kadar gerçekçi? İnce eleyip sık dokuyup 2017-2018 sezonuna yatırım için tüm yıldızlarımı sattığım kariyeri bu saçmalıklar yüzünden bırakmak zorunda kaldım.

Alt takımlarda hak ettikleri değerlerin çok üzerinde almış oyuncular var. (Edgar Silva, Makoun, Samba Sow gibi) bunların profilini düşürürseniz lig çok daha gerçekçi oluyor. 4-5 sezon denedim son derece gerçeğe yakın sonuçlar çıktı.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by abut View Post
    Merhabalar oyuna yayımladığınız yama ile Eskişehirsporu alarak başladım. İlk sezon 2. olarak lige çıktım devam eden sezonda ligde 4. oldum ve yönetim 3. sezonun başında 51 milyon TL transfer bütçesi verdi. Daha önceki serilerde şampiyonlukta bile bu kadar yüksek bütçe alamıyordum, acaba bu yama ile alakalı mı ? Yoksa mali yönetimimle mi alakalı. Teşekkür ederim
    Sanmiyorum.

Quote Originally Posted by abut View Post
    Ek olarak alt yapımdan her sene 150 PA üstü oyuncular çıktı. Tüm dünyayo ise 180 190 PA civarı oyuncular sardı önceki serilerde bu kadar yoğunlukta yüksek PA lı oyuncular çıkmıyordu. Yama ile bağlantılı olabilir mi. İlginiz alakanız için çok teşekkür ederim
    Kesinlikle yama ile ilgisi yok. Farkli bir yama daha indirip iki yamayi beraber kullanmadigindan eminmisin?

12. Default

Perpetua hocam selamlar sizin yapmış olduğunuz yama ile forumda bulunan

Turkish Super Patch 17 By Affluence

http://forum.turksportal.net/vb/show...=125602&page=2

bu yamayı ortak kullansam kariyerimin ilerleyen zamanlarında çakışma alırmıyım ?

sizin yamanız sadece databese değişikliğini içeriyor değil mi ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by clark_oliver View Post
    Perpetua hocam selamlar sizin yapmış olduğunuz yama ile forumda bulunan

Turkish Super Patch 17 By Affluence

http://forum.turksportal.net/vb/show...=125602&page=2

bu yamayı ortak kullansam kariyerimin ilerleyen zamanlarında çakışma alırmıyım ?

sizin yamanız sadece databese değişikliğini içeriyor değil mi ?
    Evet bu yama sadece veri tabani degisiklikleri. Lig kurallarina dokunmadim.

Başka yama kullanmıyorum, demekki öyle denk geldi. İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim.

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Selamlar

Biliyorsunuz bugun SI resmi 17.2.0 yamasini yayina sundu. Steam'e girdiginizde oyun kendini guncelleyecektir. Degisiklik listesine göz attim. Turkiye ile ilgili bir degisiklik/duzeltme yok. Merak ettigim sudur; Arastirma ekibinin ve Perpetua(Ömer abi) nin yaptigi duzeltmeler neden yok? Bu duzeltmelerin yansimasi bir veritabani yenilemesi iceren bir yamayi beklemesi mi gerek? Yani kis transfer dönemimden sonra subat sonu veya mart basi cikan yamayi? Ömer abi nin yaptigi ve yapacagi duzeltmeler cok buyuk önem tasiyordu Turkiye liglerinin gercekci bir sekilde oynanabilir olmasi acisindan. Özellikle ligde guc dengesi acisindan ve kuluplerin mali durumlari ile ilgili.
    Ömer abi bizleri bilgilendirirsen sevinirim.

saygilarimla

16. Default

Perpetua ( Ömer ) Hocam Selamlar ;
    Deza arkadaşın yazdıklarını bende merak ediyorum gerçekten ekip olarak emek sarf ediyorsunuz. Yamanız eksik kalmış yada yetişmemiş olabilir neden Fm yapımcıları Türkiye ligine önem vermiyor ? O kadar kişide oyunu orjinal alıyor halbu ki. Yoksa yaptığınız yamayı tam eksiksiz olduktan sonra mı Fm yapımcılarına göndermeyi düşünüyorsunuz ? Bu konuda bize aydınlatıcı bilgi verirseniz çok iyi olur. Fm oyunundaki hatalar çok can sıkıyor artık damara dayandı, bu konu hakkında Steam da bir kullanıcı oyun hakkındaki inceleme hakkında resmen içini dökmüş okumadıysanız göz atmanızı şiddetle tavsiye ederim.

http://steamcommunity.com/id/justicia11/recommended/

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Deza View Post
    Selamlar

Biliyorsunuz bugun SI resmi 17.2.0 yamasini yayina sundu. Steam'e girdiginizde oyun kendini guncelleyecektir. Degisiklik listesine göz attim. Turkiye ile ilgili bir degisiklik/duzeltme yok. Merak ettigim sudur; Arastirma ekibinin ve Perpetua(Ömer abi) nin yaptigi duzeltmeler neden yok? Bu duzeltmelerin yansimasi bir veritabani yenilemesi iceren bir yamayi beklemesi mi gerek? Yani kis transfer dönemimden sonra subat sonu veya mart basi cikan yamayi? Ömer abi nin yaptigi ve yapacagi duzeltmeler cok buyuk önem tasiyordu Turkiye liglerinin gercekci bir sekilde oynanabilir olmasi acisindan. Özellikle ligde guc dengesi acisindan ve kuluplerin mali durumlari ile ilgili.
    Ömer abi bizleri bilgilendirirsen sevinirim.

saygilarimla
    Yamada veri tabaninda guncelleme yapilmadi.
    Ocak ayi sonunda teslim edecegimiz veri tabanina bu duzeltmeler yansimis olacak.

Ocak ayi sonunda teslim edecegimiz veri tabanina bu duzeltmeler yansimis olacak.
    Yamayı denediniz mi? Daha mı iyi olmuş yoksa daha mı kötü diye soracaktım.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Yamayı denediniz mi? Daha mı iyi olmuş yoksa daha mı kötü diye soracaktım.
    Henuz denemedim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyunu adam gibi oynamak için her sene Şubat ayını beklemek zorunda mıyız?

17.2 ile güzelim oyunu mahvettiler. Her maç deli gibi gol oluyor. 17.1.2 çok daha iyiydi. Keşke yemi kariyer açarken 17.1.2 mi 17.2 mi diye database sorsa. Çünki oyuna ara vermeyi gerektirecek kadar sıkıntılı yeni güncelleme.

Edit:takıma deli gibi savunma antrenmanı yükledim 1 ay boyunca ara ara yüksek ara ara cok yüksek. Sonraki 2-3 haftalık periyotta sıkışık maç trafiğinde genel antrenmanı kaldırıp 3 gün maç antrenamnı verdim savunma. 7 maç gol yememe serisi yakaladık.

Ayrıca yeni güncellemede maç motoruyls ilgili en çok dikkatimi çekem şey ; her maç ortalama 2-3 şut savunmaya çarpıp yön değiştiriyor. Bazıları kaleyede yöneliyo kaleci kontrbiyede kalıyor.
    Last edited by emreyavuz61 : 16.Aralık.2016 at 04:56

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Ozaman tahmin ettigim gibiymis. Yapacaginiz degisikliklerle ve duzenlemelerle liglerimizin cok daha iyi ve gercekci bir duruma geleceginden eminim. Kolay gelsin

Quote Originally Posted by aniltorres9 View Post
    Oyunu adam gibi oynamak için her sene Şubat ayını beklemek zorunda mıyız?
    Ben sahsen FM´i hicbir zaman ilk ciktigina oynamiyorum, en azindan uzun bir kariyer amacli. Genellikle SI´dan gelecek son resmi yamayi bekliyorum. Onunla birlikte oyun en iyi durumuna ulasiyor.

Sanki 17.2 ile oyun önceki sürümle aynı stabilitede değil daha takılıyor gibi ve ben de helveticalite teması çıkana kadar ara verecem oyuna

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar herkese, Beşiktaş ile oynuyorum, orta halli ve zayıf anadolu takımları kendi sahamda yenik duruma düştükten sonra, taktiksel olarak mesela 4-5-1 oynuyorlarsa, neredeyse bütün maç o taktiği değiştirmiyorlar, kazanmak için oyuncu değişikliği dışında hamle yapmıyorlar. Bunun sebebi nedir bilen varsa ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

@perpetua
    editörden süper ligin sıralamaya bağlı ödüllerinde değişiklik yapmak istedim fakat oyuna yansımıyor. fmrte ile deneyeyim dedim onda da yabancı liglerde bu menü çıkarken süper ligde çıkmıyor. nasıl müdahale edebilirim bu ödüllere fikriniz var mı? yukarı ile aşağı arasındaki makası açmak için yapacağım bunu.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by serwan View Post
    @perpetua
    editörden süper ligin sıralamaya bağlı ödüllerinde değişiklik yapmak istedim fakat oyuna yansımıyor. fmrte ile deneyeyim dedim onda da yabancı liglerde bu menü çıkarken süper ligde çıkmıyor. nasıl müdahale edebilirim bu ödüllere fikriniz var mı? yukarı ile aşağı arasındaki makası açmak için yapacağım bunu.
    Turkiye lignde para odulleri FM sistemi ile degil, Turkiye'nin dagitim sistemine gore dagitildigi icin degisiklik yapman mumkun degil.
    Ancak lig kurallarini yeniden yaratarak yapabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Turkiye lignde para odulleri FM sistemi ile degil, Turkiye'nin dagitim sistemine gore dagitildigi icin degisiklik yapman mumkun degil.
    Ancak lig kurallarini yeniden yaratarak yapabilirsin.
    Abi biraz kasıp yaptım. Editör test sırasında hata verdi ancak oyunda benim girdiğim ödüller gözüküyor. 2 sezon test ettim oyun içinde sıkıntı olmadı. Bu şekilde kalsa bi sorun olur mu?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Abi biraz kasıp yaptım. Editör test sırasında hata verdi ancak oyunda benim girdiğim ödüller gözüküyor. 2 sezon test ettim oyun içinde sıkıntı olmadı. Bu şekilde kalsa bi sorun olur mu?
    Bilmiyorum.

Bizim dagitim sistemi oyuna farkli kodlanmis durumda.
    Sampiyon takimlara yapilan odemeleri bozmadiysan sorun olmaz herhalde.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Her sene Şubat yaması çıkıyordu, Kış transfeleri. Bu sürümde Şubat'ın hangi günü çıkacak bilginiz var mı ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Çin ligini bekliyoruz ya güncelleme için fena tutuluyorum adamlara

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri