Quote Originally Posted by m0dified View Post
Vay vay vay... Sergio Diaz hat trick rekoruna gidiyor =)
Super bu sezon ilk 2 haydi devam!
Sergio Diaz R.Madrid in kıyağı oldu biraz, sağolsunlar. Bonservisini almaya çalıştım ama yemedi

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Çok çok iyi başlamışız sezona.5 ler 6 lar havada uçuşmuş.Samsun çıksın bende 6 atacam Milli takım içinde tebrikler.
Mühim olan bu Samsun a 6 atmak hocam yoksa Samsun un hali ortada zaten

Quote Originally Posted by iam1superman View Post
Derste sıkıntıdan girdim okumaya başladım, çok hoşuma gitti. Nefis bir sezon, umarım şampiyon olursun.

Rica etsem taktiği ve talimatları paylaşır mısın hocam?
Beğendiğine sevindim dostum, şampiyonluk için kesin konuşamıyorum, geçen sezon G.saray dan 20 puan fark yiyen beşiktaş ve fener bu sezon puan kaybetmiyorlar

İlk sezon klasik 4-2-3-1 kullandım, çok iyi sonuçlar aldım ve rahat şampiyon oldum ama süper ligde devre arasına kadar aynı taktikten verim alamadım.Ne yapsam diye düşünürken en son oynadığım fm15 de kullandığım 4-3-3 geldi aklıma, ona benzer birşey yapmaya çalıştım, tuttuda

Taktikte öndeki 3 lü ve bekler çok önemli. Öndeki 3 lünün sağ ve solunda oynayan oyuncuların ana görevi ortadaki tam forveti beslemek, bunun içinde ben genelde yrd. forvet yada sahte forvet kullanıyorum, oyuncuların hangi rolde daha iyiyse o rolde kullan derim. Dikkat ettiysen yanındaki oyuncular ve bekler sayesinde Diaz veriyor coşkuyu

Beklerinde orta yapma, pas, denge, hızlanma ve top sürme özellkileri çok önemli. 2 bekiminde 10+ asisti var. Oyunculara bireysel ayar yapmadım, sadece kaleciye, topu stoperlere ver dedim o kadar.

Talimatlarda şu şekilde

Genelde Kontrol oynatıyorum, duruma göre maç içinde standart yada hücüm yaptığımda oluyor. Ama sağlam bir orta sahan ve dm lerin varsa direk hücümda oynatabilirsin.

Rakip oyuncu talimatları

Kaleciyi ve bekleri resime sığdıramadım, onlarda şu şekilde ;

Kaleci : pres-her zaman , Topa hamle-set , zayıf ayak

Bekler : Zayıf ayak.

Not: Aklında bulunsun, sert bir taktik olduğundan çok kart görebilirsin