Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
Brezilyalılar dehşetmiş yalnız
Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
16. olsak da mutlu olmak gerek en azından playoff var. 4 maçtan 3 maç sıfır alma durumu da var.
Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Kartdan ziyade çok gol yiyoruz.Önündeki maçlarda çok zorlu bu sene ligde kalman lazım.Sınavlarda da başarılar
Yorumlarınız için sağolun fakat pek anlam ifade etmediler zira bu Hamburger'den yapılma yönetim kadar dandik bir kurul görmedim.Bilgiler aşağıda paylaşıyorum.

Çok zorlu bir 4 maç vardı.Onları kaybetmek benim için sıkıntı olmaycaktı öyle planlamıştım.Neticede ligin ilk 5'indeki 4 takımla maç yapıyorsun ve haddini bilerek oynamak zorundasın.Fakat gel gör ki bu hamburger sosis yönetim toplantı istedi 4 mağlubiyet sonucu.Adamlara dedim kardeşim bunlar kafa takımlar normal sakin ol kümede kalıcaz falan.Her neyse bunlar çok takmadılar.5 maçta 10 puan al yoksa gidersin dediler.Eyvallah çektik.Ardından 2 galibiyet aldık sonra anlamsız bir şekilde 2 penaltı kaçırdığımız maçlarda 1-0 ve 2-1 yenildik.Bu elemanlarda bana kapıyı gösterdi.Takımı devraldığımızda sanki şampiyonluğa yarışıyordu.Umarım sel sefil olursun Hamburg.

Bu da kovulduğumuz andaki puan durumumuz.(Hala kümede kalma şansımız olduğunu düşünüyorum.)

---- Çok acaip bir kariyer deneyimliyorum bu sene.Daha önce bu tarz olaylarla hiç karşılaşmamıştım.Bize hakettiğimiz değeri vermeyene bizde değer vermeyeceğiz.