Yorumlarınız için sağolun fakat pek anlam ifade etmediler zira bu Hamburger'den yapılma yönetim kadar dandik bir kurul görmedim.Bilgiler aşağıda paylaşıyorum.
Çok zorlu bir 4 maç vardı.Onları kaybetmek benim için sıkıntı olmaycaktı öyle planlamıştım.Neticede ligin ilk 5'indeki 4 takımla maç yapıyorsun ve haddini bilerek oynamak zorundasın.Fakat gel gör ki bu hamburger sosis yönetim toplantı istedi 4 mağlubiyet sonucu.Adamlara dedim kardeşim bunlar kafa takımlar normal sakin ol kümede kalıcaz falan.Her neyse bunlar çok takmadılar.5 maçta 10 puan al yoksa gidersin dediler.Eyvallah çektik.Ardından 2 galibiyet aldık sonra anlamsız bir şekilde 2 penaltı kaçırdığımız maçlarda 1-0 ve 2-1 yenildik.Bu elemanlarda bana kapıyı gösterdi.Takımı devraldığımızda sanki şampiyonluğa yarışıyordu.Umarım sel sefil olursun Hamburg.
Bu da kovulduğumuz andaki puan durumumuz.(Hala kümede kalma şansımız olduğunu düşünüyorum.)
---- Çok acaip bir kariyer deneyimliyorum bu sene.Daha önce bu tarz olaylarla hiç karşılaşmamıştım.Bize hakettiğimiz değeri vermeyene bizde değer vermeyeceğiz.