Şampiyon GÖZTEPE
31.Hafta
32.Hafta
33.Hafta
34.Hafta
Puan Durumu
Ziraat Türkiye Kupası
Oyuncu Genel Bakış
Göztepe Oyuncuları
Çok ama çok heyecanlı geçti lig.Son Haftaya kalmıştı şampiyonluk.Galatasarayın Beşiktaş deplasmanında puan kaybetmesi lazımdı öylede oldu bize sadece kazanmak yetti.Şans yanımızdaydı diyebiliriö.Ligin ikinci yarısında sadece 1 kere yenilmemize rağmen koparamadık yarışı.Galatasarayın kadrosu nasıl bu kadar iyi onuda anlamış değilim nasıl batmadı bunlar anlamıyorum.Ziraat Türkiye kupasında ise çok kötü oynadık.Bazı oyuncularımız ekstra performansları ile göz doldurdu.Görkem Murphy Matheus.
Tarih 15 Haziran Transfer sezonu açıldı.Öncelikle Martini tekrar kiralamaya bakacağız.Daha sonra ise takımın iskeletini korumaya bütün oyunclara teklif yağıyor neredeyse.Ucuza satmaktansa satmayacağım.Değerini veren takımlara her oyuncu satılıktır.Bu sene 52 maç oynayıp 7,13 puan alan kaptan sadece defansif anlamda iyi.Alt yapımızdan yetişti diye kaptan yaptık her maç oynattık ama istediğim bek özellikleri yok.Kaptanda gidebilir bu sene.
Kirada da bir hayli oyuncumuz var 20 kadar olması lazım.Bunların 10 tanesinin işimize pek yarayacağını sanmıyorum.Diğerlerini ise gidenler olursa yerlerine monte edeceğiz.Transferde fazla para harcamayacağım sadece yerli oyuncu almaya bakıyorum.Bu transfer sezonunda biraz para kazanmamız lazım.
8. Sezona Girerken Oyun Durumu