12.Hafta

Gol atamadık tek eksik o.Kaçan bir 3 puan oldu.

13.Hafta

Deplasmandan 2-0 rahat bir şekilde geri döndük.

14.Hafta

87'de 3 puanı kurtardık.Oynadığımız oyunla çok daha net galibiyetler almamız gerekiyor aslında.Bunu oyuncu profillerine bağlıyorum.

15.Hafta

1-0'dan 2-1 geriye düştük.Yine son 10 dakikada attığımız bir golle 1 puanı kurtardık.

16.Hafta

Bu sefer biz 90+3 kurbanı olduk.Lider Swansea'ye karşı gayet tutkulu oynadık.Oyun olarak çok üstün olamasak da 3 puana yakındık.Son dakika golü ile 1 puana razı geldik.

17.Hafta

Yine üst sıralardan bir rakip Wolves ile deplasmanda 1 er puan alarak ayrıldık.Yenilmemek üst takımlar için en azından başarı sayıyorum.

18.Hafta

Artık kazanmamız gerekiyordu kopmamak için yarıştan ve kazandık.İyi oyun zor sonuç düsturumuz devam ediyor .

Sezon Öncesi İddia Oranları ve Güncel Puan Durumu

Sezon öncesi 19.sırada bitireceğimiz tahmin ediliyor ve oranlar çok haneli rakamlardan oluşuyordu.

An itibari ile 2.sıradayız.Burda bitirip play-off olmadan çıkabilirsek ne güzel.Play-off'u şimdi verseler ona da hayır demem ama .

4.Tur

Premier Lig 9.'su Stoke'u tarumar edip çeyrek finale çıktık.Buralara gelmemiz bile süpriz oldu .

Çeyrek Final

Dakka 68'de beraberliği bulduk umutlandık fakat kalibresi çok güçlü olan Tottenham'a dayanamadık.Oyun olarak yine hakimdik diyebiliriz.Buraya gelmeyi de şu oyuncu kalitemle başarı sayıyorum.Sistem takımı olduk diyebiliriz modern tabirle .