12.Hafta
Gol atamadık tek eksik o.Kaçan bir 3 puan oldu.
13.Hafta
Deplasmandan 2-0 rahat bir şekilde geri döndük.
14.Hafta
87'de 3 puanı kurtardık.Oynadığımız oyunla çok daha net galibiyetler almamız gerekiyor aslında.Bunu oyuncu profillerine bağlıyorum.
15.Hafta
1-0'dan 2-1 geriye düştük.Yine son 10 dakikada attığımız bir golle 1 puanı kurtardık.
16.Hafta
Bu sefer biz 90+3 kurbanı olduk.Lider Swansea'ye karşı gayet tutkulu oynadık.Oyun olarak çok üstün olamasak da 3 puana yakındık.Son dakika golü ile 1 puana razı geldik.
17.Hafta
Yine üst sıralardan bir rakip Wolves ile deplasmanda 1 er puan alarak ayrıldık.Yenilmemek üst takımlar için en azından başarı sayıyorum.
18.Hafta
Artık kazanmamız gerekiyordu kopmamak için yarıştan ve kazandık.İyi oyun zor sonuç düsturumuz devam ediyor.
Sezon Öncesi İddia Oranları ve Güncel Puan Durumu
Sezon öncesi 19.sırada bitireceğimiz tahmin ediliyor ve oranlar çok haneli rakamlardan oluşuyordu.
An itibari ile 2.sıradayız.Burda bitirip play-off olmadan çıkabilirsek ne güzel.Play-off'u şimdi verseler ona da hayır demem ama.
4.Tur
Premier Lig 9.'su Stoke'u tarumar edip çeyrek finale çıktık.Buralara gelmemiz bile süpriz oldu.
Çeyrek Final
Dakka 68'de beraberliği bulduk umutlandık fakat kalibresi çok güçlü olan Tottenham'a dayanamadık.Oyun olarak yine hakimdik diyebiliriz.Buraya gelmeyi de şu oyuncu kalitemle başarı sayıyorum.Sistem takımı olduk diyebiliriz modern tabirle.