Arkadaşlar 2-3 arkadaşın olumlu yazılarını gördüm bende etkileşimde bulunun aklınızda fikir olarak kalsın diye tecrübelerimi aktarmak istiyorum. İlk başta şuan hala 1.sezonumu oynadıgımı belirteyim . 2 diziliş taktiğim vardı düşündüğüm biri 4-1-2-3 DOS GENİŞ ALAN ve bildiğiniz 4-2-3-1 taktiği . Ben maçlarımın cogunda 4-1-2-3 GENİŞ ALAN oynadım ve takımda yaratıcılık , pozisyona girme sayısı gibi eksiklikler canımı sıkıyordu bir maçta az pozisyona giriyorduk maçların genelinde ve son 2 maçtır 4-1-1-4 DOS GENİŞ ALAN (2 sayfa önceki arkadaşın taktiği tamamen sadece hüüm agırlıklı yerine kontrollü) yavaş yavaş fırtına gibi esmeye başladım. Ligde şuan durumum beşiktaş ve galatasarayla çekişiyorum 1 puan önündeyim Beşiktaşın Galatasaray ile 2. Şampiyonlar Ligi Ön Elemesinde Takımı Oturtamamam ve İlk Fm Deneyimim oldugu için elendim (Victori Plzen ) ve UEFA'da gruplara kaldım. Gruplarda ST.Ettiene , Benfica, Zagrebi çektim megerse 4-1-2-3 Uefaya göreymiş beyler bunu anladım 15 puan topladım çok başarılı bir grup süreci geçti . Ama ligde Deplasmanda GS MAGLUBİYETİ 0-1 ve evimizde başakşehir 0-2 maglubiyetleri canımı sıkıyordu ayrıca 1-1 gibi berabere giden Orta düzey takımlarla yaptıgım maçta skoru cevirecek yaratıcılık bir türlü takıma yoktu öyle maçlar hep yedikten sonra berabere bitiyordu . 4-1-1-4 ile suan iki maçta 7 gol attım biri Ziraat Türkiye Kupasında Adana ya 3-1 diğeri trabzon deplasmanında 0-4 gibi güzel skorlar suan devam ediyorum ve Uefa' da Son 32 de çok güzel kura çekip YOUNG BOYS ile eşleştim sonuclara bakıcam tek kararsızlıgım yeni oluşturdugum tıkır tıkır işleyen 4-1-1-4 ile mi yoksa Uefa taktiği kanısına vardıgım 4-1-2-3 ile mı UEFA'DA Mücadele edeceğim ona karar veremedim . Transfer hiç yapmadım desem yeridir hiçbir oyuncumu satmadım rotasyonu seven bir hocayım Türkiye Kupası için ayrı Lig için ayrı 11 kurarım sakatlık olmadıkca bozmam (Hiç olmazmı oooo ) Çok çok çok az bir maliyetle Zokora'yı aldım Ortasaha da çeşitliliği arttırmak adına . Devre arasına az bir süre kaldı ve JOSE CARLOS LAZO'YU 1 ocak'ta renklerime baglıycam risk aldım inşallah gelişme gösterir diye umuyorum Real Madrid alt yapısı var sezon sonu görücez onuda . Gelişmelerle tekrar karşınızda olacagım saygılar