1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: FM 17 Takım Önerileri

Hybrid View

Yunanistan'ı bir deneyin derim.

Aşırı abartı bir Olympiakos hegamonyası var. Pana, PAOK veya AEK ile bunu bitirmek inanılmaz zevk verir. Ben PAOK ile başladım, ilk 2 sezon şampiyon olamadık, 2. sezon 2 puan ile kaçırdık ama inanılmaz zevk alıyorum kariyerden.

Quote Originally Posted by egelikartal_ View Post
    Yunanistan'ı bir deneyin derim.

Aşırı abartı bir Olympiakos hegamonyası var. Pana, PAOK veya AEK ile bunu bitirmek inanılmaz zevk verir. Ben PAOK ile başladım, ilk 2 sezon şampiyon olamadık, 2. sezon 2 puan ile kaçırdık ama inanılmaz zevk alıyorum kariyerden.
    Benim aklımda yıllardır bu lig ama her seferinde Olympia'yı nasıl olsa geçemeyiz diye üşeniyorum. Takımların transfer durumu nasıl? Eli yüzü düzgün kendi halinde genç adamlar geliyorlar mı lige?

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    Benim aklımda yıllardır bu lig ama her seferinde Olympia'yı nasıl olsa geçemeyiz diye üşeniyorum. Takımların transfer durumu nasıl? Eli yüzü düzgün kendi halinde genç adamlar geliyorlar mı lige?
    PAOK'ta bana ilk sezon 6-7 arası, 2. sezon sonunda ise 12m€ transfer bütçesi verdiler ki Yunanistan için muhteşem bu. 6 küsür milyon da wage budget açık. Yetenkli gençler var hem PAOK'ta hem AEK'te.

Çok kolay adam kiralayabiliyorsunuz. Mesela ben 2 sezon Valencia'nın kalecisi Domenech'i kiraladım. 3. sezon başında Areola'yı aldım kaleye(4 yıldız Yunaistan liginde). Ricky Alvarez, Oscar Benitez'i falan aldım. Ayrıca iki sezondur Carles Alena'yı kiralıyorum Barca'dan. İkna çok zor değil yani.

Zaten PAOK'un iskeleti çok iyi, takviyelerle götürüyorsun işi yani. Tzavellas(DC), Leovac(LWB), Kitsou(DWR), Kace(DMC ilk sezon yok), Charisis(MC), Mystakidis(AML), Athanasiadis(ST) vs... bu lig için çok iyi.

Mesaj Yetkileri