Bu sefer parça parça güncelleme yapmaya üşendiğimden, 5. sezonu komple koyuyorum. Lig maçlarını detaylı koymayacağım.

Güncellememize sürpriz bir haberle başlayalım

Avrupa şampiyonasında adamlardan 5 yedikten sonra böyle bir teklif gelince gerçekten çok şaşırdım. Tamam maçta çok üstün oynadık, şans eseri yendiler ama yinede komik oldu bu teklif :D
Farklı bir macera olsun dedim ve teklifi kabul ettim, adamların kadrosu fena, hele o
Thibaut Courtois yokmu, adamın önüne defans koyasım bile gelmiyor :D

Transferler

Takımın bel kemiği Sergio Diaz 4.defa kiraladık. R.Madrid bir türlü bonservisini vermiyor, gerçi buda benim işime geldi, eğer bonservisiyle almış olsam şimdiye kadar çoktan daha büyük bir takıma gitmek isteyeceğinden satmak zorunda kalacaktım.

Geçen sezon kiralık olarak kadromuzda bulunan Enes Ünal ın bonservisini aldık

Devre arasında imza attığımız Pato kadromuza katıldı.

Kaleci

İyi para verdik ama verdiğimiz paraya değdi. Ligde 15 maçı gol yemeden tamamladık.

Defans

Yaşı ne olursa olsun bir dünya starı, avrupa maçlarında tecrübesi ile defansı toparlaması için aldık, beklediğimiz verimide verdi.

Devre arasında aramıza katıldı ama hemen ardından 3 ay sakatlandı, yeni sezonda iyi verim verebileceğini düşünüyorum.

Orta Saha

Sezon başı bedelsiz olarak kar etmek amacı ile kadromuza kattık ve amacımızada ulaştık, devre arası 4 milyon euro ya sattık.

Bu arkadaşıda bedelsiz olarak kar etmek amaçlı kadromuza kattık, muhtemelen 7 milyon euro ya gidicek.

Biraz idareten bir transfer oldu, sezon sonu onunlada yolları ayırıp yerine daha iyisini bulmaya çalışacağız.

Forvet

Kiralık olarak kadromuza kattık, Diaz gibi bununda bonservisini bir türlü vermiyorlar. Önümüzdeki sezon tekrar kiralamayı düşünüyorum.

Süper kupa bir kez daha bizim.

Şampiyonlar Ligi

Grubumuz

Lyon
Porto
Napoli
Samsunspor

Maçlar

Puan Tablosu

Son maça kadar çok iyi geldik, maçların çoğunda iyi olan taraf bizdik ama son maçta Porto tecrübesini gösterdi.

Avrupa Ligi 1. Tur

Avrupa Ligi 2. Tur

Red Bull kanatlandırıyormuş harbiden :D

Avrupa maceramız burada son buldu, gelelim lige.

Sezon Sonu Puan Durumu

Üst üste 3. kez şampiyon Samsunspor, ligi hiç zorlanmadan aldık götürdük. Geçen sezona göre ofansta düşüş olsada defans olrak çok daha iyiydik. Bunda david luiz ve yeni kalecimizin katkıları büyük.

Artık bundan sonra hedef avrupada başarı ama bunun için bu kadronun en az 2 gömlek daha üstü lazım.

Devamı diğer mesajda...