MAÇ GÜNLÜĞÜ:
BEŞİKTAŞ - ESKİŞEHİRSPOR
Beşiktaş da Mersin İdman Yurdu'nun taktiği ile çıkıyor. Mersin maçında 4-4-2 iş yapmıştı, antrenörler de 4-4-2'de ısrarcı olunca taktiği 4-4-2 yaptım. Ömer Canbirdi'yi yedeğe çekiyorum ama Dorukhan'ı oynatmayı düşünüyorum. Gerçi rakibin forvet hattı çok kuvvetli, Dorukhan baş edemez diye düşünüyorum ama yine de bir şans vermek istiyorum. Zaten kazanmamızın zor olduğunu düşündüğüm bir maç.
Baltayı azıcık taşa vurduk. Aslında güzel başladık rakibe gollük bir atak yaptık ama top oradan bir çıktı, 3 pasta golü yedik. Maça 1-0 yenik başladık derken Dorukhan rakibini düşürdü Penaltı yedik. 2-0. Ondan sonra bir de asimetrik taktiğin etkisiyle sanırım basit bir gol daha yedik. Yine bireysel hata yani. 15. dakikada skor 3-0 olmuştu. O saatten sonra yapacak pek bir şey yoktu. Üstümüze düşeni yaptık skoru azaltmak için çabaladık ama olmadı. Zaten 72. dakikada Toko anlamsızca kırmızı kart yiyince fişimiz iyice çekildi. Bu mağlubiyeti unutmak zorundayız. 3 haftada 6 puan. Şimdi 15 günlük bir milli maç arası var.