MAÇ GÜNLÜĞÜ:
ESKİŞEHİRSPOR - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR
Rakibimiz Başakşehir'i ağırlıyoruz. Dorukhan Toköz stoperde pek güven vermiyor. Belki 1-2 maç daha stoperde oynatırım, olmazsa daha ortasahaya yakın bölgede görevlendiririm. Ömer Canbirdi ise ilk 11'de sırıtmayan isimlerden.
Maçtan hemen önce iki as oyuncu sakatlandı.
Kötü oynadık demek istemiyorum, zira kötü oynamış olmak için önce "Oynamış" olmak lazım. Biz daha çok izleyen taraftık. Bu maçı unutmak istiyoruz.
Yediğimiz golde yine Dorukhan'ın adam kaçırması vardı.
GAZİANTEPSPOR - ESKİŞEHİRSPOR
Zorlu bir Antep deplasmanına gidiyoruz.
Dorukhan'ı bu maçta da defans oynatayım da olmazsa artık başka mevkilerde şans vereceğim. Aslında mentali stoper için gayet uygun çünkü.
Bu maçtan güç bela bir beraberlik kotardık.
Ölü sezon oynadığım için çok da umursamıyorum açıkçası. Hem oyuncuları hem rakipleri görme açısından iyi oluyor. Seneye bundan çok daha iyi bir performans göstereceğiz bu kesin.
5 Haftada 7 puan topladık. Bu sene hedefimiz zaten ligi düşme korkusu yaşamadan bitirmek. Bu sene öncelikli hedefimiz 35 puan barajını aşmak. 35 puan barajını aşmakla birlikte aynı zamanda genç takımdan başka oyuncuları da denemek istiyorum. O yüzden bu sezon dediğim gibi ölü sezon. Amacımız hem kendi takımımızı hem rakipleri görmek. Menejerlik tecrübesi kazanmak. O yüzden bu sene beni başarımla eleştirmeyin.
Yalnız, Galatasaray ve Trabzponspor n'apmış öyle ya?
Şimdi işe gidiyorum, akşam ZTK maçı ile devam edeceğim.