Temmuz ayında oynadığımız hazırlık maçları, Şampiyonlar Ligi elemeleri ve transferlerin özeti aşağıdaki gibidir

Sezona 7 hazırlık maçı yaparak başladık. Takımları güçlü seçmedim hem takım birbirine ısınması açısından hemde morallerin yüksek olması için. Sonuçlarımız aşağıdaki gibidir.

Bunlarda hazırlık maçlarındaki istatistik olan bilgilerimiz

Transferlerimize gelecek olursak çok transfere ihtiyaç yoktu. 3 bölgeye kiralık ve boşta olan oyuncular alarak transferi kapattım. Takımdan da kadroya giremeyecek ve sisteme uyamayan 3 oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Takımdan ayrılan oyunculardan 4.1 MN elde ederken takıma katılan kiralık ve diğer oyuncuların toplam maliyeti 2.2 MN'yi buldu.

Şampiyonlar Ligi 3. Tur eşleşmeleri

İlk eşleşmede kolay bir kura çektik. İki maç sonucunda Sparta Prag'ı eleyecerek 4. kurada en zor takımlardan biri olan City ile eşleştik.

Şampiyonlar Ligi 4. Tur eşleşmeleri

İlk maçta deplasmanda ilk golü atmamıza rağmen sonrasında direnemedik ve kaybettik. Rövanşta geriye düştük eşitliği sağladık önede geçtik ama 1 gol daha bulsaydık daha güzel olacaktı ama olmadı. Öncelikli hedef zaten ligi almak olacaktı onun yüzünden çok fazla üzülmedim elendiğimize.