Quote Originally Posted by EmoFigo View Post
Kanka su taktik tutoyo bu taktik tutmuyo , 3 5 2 deneyin 442 oynatin gibi biseyler demek anlamsız. Taktigini ligine, rakip takima ve en onemlisi kendi oyuncalarina gore ayarlamalisin. Bunun yaninda arkadaslarda belirtmis antreman olsun , takim ici sorunlar olsun , mac öncesi sonrasi konusmalar olsun bunlara da cok dikkat etmek lazim . arti her mac kazancaz veya her maci gule oynaya bitircez diye de bisey . eski serilerde puan kayipsiz lig bitiriliyordu ama bu seride ole sacla bi olayi yasamadim ve olmasi gereken bence bu . son uc yilin en iyi serisi bence...
Kardeşim dikkat edersen yazdıklarım tavsiye. İtalya almanya ingiltere fransa türkiye liglerinde farklı takımlarla deneyimlerim oldu kazanımlarımı sizlerle paylaştım. Deneyip gözlemlediğim şey kanat bekli 532 ve varyasyonlarının fm 17de sonuç vermesi. İllaki sonuç verecek oyunun bugu bu taktik veya böyle oynarsanız namağlup şampiyonsunuz dünyanın en iyi futbolu bu taktikle oynanıyor demedim. Bende biliyorum başarının birsürü parametreyle alakalı olduğunu. Mesela lyonla küme düştüm bi kariyerimde. Bunlar olması muhtemel ve oyuna keyif veren şeyler. Başarısızlık kavramı olmasa başarı diye bişey olmazdı zaten hayatta.