teşekkürler dostum, şu an oyunu oynadığım bilgisayarda olmadığımdan resim koyamıyorum. Normalde küçük takımla başlayıp büyük takımlara doğru yükselmek istediğimde düşük profilli bir menajer oluştururum ama bu oyunda sadece samsunsporla kariyer yapmayı hedeflediğim için ve başlarda düzgün antrenör bulmak zor olduğundan menajer profilini full yaptım, ama düşük bir profille başlarsan da eğitimlere katılıp lisansını yükselterek özelliklerini arttırabilirsin, hatta yanlış bilmiyorsam onun haricinde de ufakta olsa özellik artışları olabiliyor diye biliyorum.
Kariyerin başından bu yana 4 defa teklif aldım, Türkiye, Belçika, Sevilla ve Valencia dan, son 2 teklif 6. sezonun devre arasında geldi.
Fakat FM17 de bu teklif alma olayı biraz daha azalmış gibi geldi bana, şöyle bir örnek vereyim, geçenlerde vanarama dan north feriby diye bir takımla kariyer açtım, medya beklentisi 24. lük yani sonunculuk, ilk sezon 7. oldum 2. sezon şampiyon olup bir üst lige yükseldim ve istifa ettim, 1 sezon boyunca hiç teklif gelmedi, arada takımlarla adım geçti ama teklifte bulunmadılar. Bende sinirlenip save i sildim.
Versiyon konusuna gelirsek, steam bende altta hep açık olduğundan güncelleme geldiğinde otomatik güncelleniyor zaten, o yüzden en son hangi versiyon çıktıysa onda oynuyorumdur heralde![]()