Transferler

Daha öncede bahsettiğimiz gibi Kone sözleşmesine mecburiyetten koyduğumuz serbest kalma bedeli ile R.Madrid e transfer oldu, takımımız için çok büyük kayıp. Aleix ve Tarık yeterince forma şansı bulamayacakları için bu iki iyi oyuncuyu yedek kulübesinde çürütmek istemedim ve ayrılmalarına izin verdim.

Bu arada gördüğünüz gibi kadromuza kattığımız gençleri kiraya vererek çok muazzam bir gelir elde ettik, toplamda yıllık 30 mil euro civarı bir gelir oluştu.

Gelen oyuncular

Bir çok pozisyonda kullanabileceğimiz bir joker, takıma uzun yıllar hizmet edeceğini düşünüyorum.

Genç ve potansiyeli yüksek bir oyuncu, ilk 11 de denemeyi düşünüyorum.

Türk yedek oyuncu kontenjanından takımımıza katılda, 1 2 sezon iş görür.

Yine türk olmasından dolayı kadromuza kattığımız bir oyuncu, rotasyonda kullanacağız.

Barcelonanın elinden kaptık, Kone nin gidişiyle oluşan boşluğu doldurmasını ümit ediyorum.

Devre arasına kadar iyi bir performans sergilemesi durumunda satıp para kazanmayı hedefliyorum.

Yine yüksek potansiyelli bir oyuncu,bu sezon rotasyon seneye ilk 11 inşallah.

Geleceğe yatırım için alıp kiraladığımız oyuncular

Eğer biraz daha gelişirse seneye ilk 11 de kullanmayı düşünüyorum.

Avrupa Süper Kupası

Bu sefer şans biraz bizden yanaydı, beklemediğim bir başarı

UEFA ve Süper Kupa nın yanında çok önemsiz olsada, kupa kupadır

Sezona 2 kupa ile başlıyoruz, ligde sıkıntı çekeceğimizi zannetmiyorum, kadronun şampiyonlar ligi için yeterli olduğunuda düşünmüyorum. Açıkçası bu sezon sadece şl maçlarından önceki lig maçlarını ve şl maçlarını oynayıp geri kalan maçları asistana bırakmayı düşünüyorum ama kararsızım.