Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç

Takımım beni şaşırtmaya devam ediyor. Dortmund Dortmund olalı böyle zulüm görmemiştir, 3 net pozisyon, 2 direkten dönen top, 1-0 a şükrettiler desek yalan olmaz.

l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maç

Ve Samsunspor YARI FİNAL de

Tottenham deplasmanındaki oyunun ve skorun şans eseri alınmadığını kanıtlayan bir maç oldu. Takımımla ne kadar gurur duysam az.

Yarı Final deki rakibimiz Real Madrid

Cristiano Ronaldo 38 yaşında

40 ında belki alırım

Rakibi anlatmaya gerek yok, bir dünya devi ama biz ne dünya devlerini boynu bükük evine gönderdik. Yegane süper starımız, harika çocuğumuz Mohamed Kone yi bizden koparan rakibimizden intikam alma şansı elimize geçti, bakalım ne olacak.

Bu arada 22 Mart itibarı ile 27. hafta sonunda ligde şampiyonluğumuzu ilan ettik. Üst üste 5. şampiyonluğumuz, ilk yıldızı taktık

Şöyle küçük bir bilgi vereyim. Takımın bu kadar iyi oynamasının en büyük sebebinin kadro uyumu ve yüksek moral olduğunu düşünüyorum. Yoksa benim takımımın kadrosunun Şampiyonlar Liginde yarı final oynayabilecek kadar iyi bir kadro olduğunu düşünmüyorum.

Ayrıca 2 sezondur maç öncelerinde ve devre aralarında genel takım konuşmasının haricinde mevkilerede ayrı ayrı takım konuşması yapıyorum, bu yöntemi kullanmaya başladığımdan bu yana takımın performansı gözle görülür bir şekilde yükseldi.