Sıkıntıdanmıdır nedir bilmiyorum ama bu transfer sezonunda biraz çılgınlık yapayım dedim.
Geçen sezon 400 bin euro ya aldığımız Park Keun-Ho yu bonuslarla birlikte 41 milyona, 2 sezon önce 3.1 milyona aldığımız Umar Sadiq ıda yine bonuslarla birlikte 39 milyon euro ya sattık. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda kiralık verdiğimiz oyunculardan çok muazzam bir gelir elde ettik. Gelelim aramıza yeni katılan oyunculara.
Artık şaka gibi oldu ama Sergio Diaz ı 2 seneliğine tekrar kiraladık. Şu anki oyuncu tanımı dünya çapında santrafor olan bir adamı real niye oynatmaz anlamıyorum ama benim işime geliyor tabiki
Kalecimizden memnunduk ama genç ve gelişime açık bir kaleci ile değiştirmeyi tercih ettik. İlk bakışta çizgi kalecisi gibi duruyor ama bakalım gelecek ne gösterecek.
Ayrılan Kore li oyuncumuzun yerine ilk 11 için aldık.
Piyasada düzgün sağ bek bulamayınca birazda panikle aldık, biraz acele etmişiz.
Klebinho yu aldıktan sonra karşıma çıktı, 2 seneliğine R.Madrid den kiraladık.
Geçen sezon rotasyon olarak aldığımız Suat Serdar ı biraz mecburiyetten as gibi oynatmıştık, bu sezon onun yerine Ozan ı transfer ettik.
Umar Sadiq in yerine bedelsiz kadromuza kattık ama menajeri olacak çakal sözleşmeye 12 mil euro luk serbest kalma maddesini şart koştu. En kötü ihtimal 1 sezon oynatıp 12 miyon kar ederiz.
Bundan sonrakiler al-sat için yada kiralamak için aldığım oyuncular.
Bu çocuğu ne yaptıysam kiraya veremedim, bu sezon kolay maçlarda ve kupa maçlarında parlatıp seneye bir ayar çekeriz artık.
UEFA Süper Kupa Finali
Başlıktada dediğimiz gibi, kupalar için daha büyük bir müze lazım
Türkiye Süper Kupası
Pek mühim olmasada kupa kupadır :P