NOT: Hikayede anlatılan kişiler,isimler tamamen hayal ürünü olup gerçeği yansıtmamaktadır.

Ben Samet Samasti Trabzonlu bir aileden geliyorum... Eğitim ve askerlikten sonra bir takım iş deneyimlerinin ardından meraklı olduğum futbol konusuna yöneldim. Bu konuda eğitim alıp başarı yakalamak için yurtdışı şarttı ve bende Almanya'yı tercih etmiştim...

Tarih: 12 Nisan 2016 - Yer Almanya

Aradan iki buçuk yıl geçmişti ve Almanya'daki eğitimimi tamamlamış kendime çalıştırabileceğim kulüp arıyordum.
Tabi işsiz olduğumdan vaktimi daha çok yaşadığım şehir olan Hannoverde geçiriyor, Hannover96 maçlarına gidiyor ve Türk kahvehanelerinde gezete okuyarak arkadaşlarla futbol geyiği yapıyordum.
Yine aynı gün akademiden arkadaşım Mehmet ile karşılaştım. Kenisi Maraşlı ve çok zeki bir çocuktu. Menajerlik yaptığını duymuştum. Oturduk konuştuk biraz ve bana hayatını anlattı. Alman bir kadınla evlendiğini ve kötü bir hayat geçirdiğini anlattı. Bende kendisine kulüp aradığımı söyledim ve kulağının delik olmasını birşey yakalarsa haber vermesini telkin ettim. (Tabii hiç inanmadım bu söylediklerime)

İKİ GÜN SONRA...

Bir önceki gece FM oyununu fazla kaçırmış ve çok geç yatmıştım. Saat sabahn 7 siydi ve telefonum amansızca çalıyordu. Arayan kim mi dersiniz? Mehmet!

S: Aloo!?%&? (uykulu ve bitsin bir sesle)
M: Samet... Hemen uyanman lazım sana bomba gibi haberlerim var. Hemen hazırlan ve havalianına gel. Hannoverde buluşalım.
S: M..Mehmet dur sakin ol! Noluyor bir anlat sabah sabah manyak mısın?!!
M: Acelemiz var vakit kaybetme hemen gel ilk uçakla İspanya'ya uçuyoruz!

GELİŞMELER GELİYOR....