Quote Originally Posted by ozan42 View Post
Resmen rezillik.. Beşiktaş kadrosundaki oyuncuların profilerine bak..
Bu Marcelodaki Agresiflik,Cesaret neden düşürüldü ?
Atibanın neden hala Pas, İlk dokunuş,Sogukkanlılık,Top kapma değerleri yükseltilmedi?
Atibanın Gücü 13 he ? Pası 12 ? Top kontrolü 12 ? Aklı başında olan insan düşünür bu adam bu değerlerle bu futbolu oynayabilirmi diye.Sakın bana yan pas yapıyor. top kapmak için pozisyon olarak top kapıyor o yüzden top kapması böyle gibi saçma sapan gerekçeler söylemeyin.
Quaresmadaki 2 sezondur mental gelişimi göremediniz mi ? Neden profili aynı kaldı ?
Cenk Tosunun Çalışkanlığı 10 he Takım oyunu 10 ?
Rhodolfodaki bu haklı düşüşü oyuna yansıtabiliyorsunuzda şu yukarda bassettiklerimi neden oyuna yansıtmıyorsunuz.Böyle saçma sapan profiller görmedim.Ya bu işi bırakın başkası yapsın yada doğru değerleri verin.Kaç sezondur veritabanlarını bekliyorum.Bir bakıyorum profillere oyundan soğuyorum.
Bu oyunu 2001 yılından beridir oynuyorum hayatımda son birkaç sezondur bu kadar saçma sapan türkiye ligi profilleri görmedim.Resmen taraflı takım profilleri var oyunda. Fenerbahçe ve Galatasaray araştırmacı uçuk değerler veriyorlar konu bizim Beşiktaş olunca saçma sapan değerler.Ligi 2 sezondur kasıp kavuran Beşiktaşlı oyuncuların profillerine bak birde 2 sezondur 2 pas bile yapamayan diğer takımların profillerine.Düşüş bile yok.
Sahsen bazi yorumlarina hak vermekle beraber (ornegin Quaresma'nin zihinsel ozelliklere ekleme yapma), bazi diger yorumlarina katilmiyorum (Atiba'nin pas ve top kapma ozelligi).

Neden katilmadigimi yazsam bu farkli fikirleri kabul etmeyecegini zaten pesinen yazmissin. Bu nedenle yazmiyorum.

Bahsettigin futbolcularin, sence, nasil profillere sahip olmasi gerektigini (editor'u kullanarak) gosterebilirsen belki de daha somut bir sekilde yol gostermis olursun. Biz de katildiklarimizdan faydalanir, katilmadiklarimizi gozardi ederiz.