Kusura bakmayın birkaç gündür başka şeylere biraz fazla takıldım. Akşam yemeğinden sonra seri paylaşımlarla devam etmeye çalışacağım.
Bu satışlardan bu kadar para kazanmayı ben de beklemiyordum. Transfer dönemi bitene kadar birkaç transfer daha yaptık ama sezon sonu için çok güzel bir bütçemiz olacak.Şampiyonluk yarışında en önemli 3 ekipten birisi olacağız gibi görünüyor.
Yorumların için teşekkür ederim. Ben de senin kariyerlerini hatırlarım, tabii o zamanlar forum da daha bi canlıydı aynı zamanda pek çok kariyer açılırdı. O zaman daha keyifliydi bence. Ama sana bu hissiyatı yaşatabildiysem SI beni işe almalı çünkü baya bir eleştiri alıyorlar 2 yıldır.
İtalyan oyuncularla da ilgilendik ama fiyatları biraz pahalı kaçtı. Berardi gibi başka kulüplere kaptırdıklarımız da oldu.Milan'ın geleneğinde yok ayrıca bir İtalyan bağlılığı yine de teşekkürler yorumun ve önerin için.
Montolivo'yu çok sevmiştim aslında, adamı oynatmadığım halde hiç sesini çıkarmıyordu.Lato'dan iyi şeyler bekliyorum, düşük tazminat bedelini ödeyerek aldık ve bol bol şans vereceğim. Soler'i bilmiyorum ama eve geçince bir bakacağım. Orta sahada genç Ajer, Janelt, Locatelli ve kiradan dönecek Mauri var. Bir genç oyuncu daha alır mıyız? Bilmiyorum açıkçası.
![]()
Unutmaktan değil o, şimdi AC Milan'daki büyük oyunculardan bahsetmeye başlasaydık o giriş mesajı hiç bitmezdi. Yoksa unutur muyum? Daha Costacurta, Kaka, Seedorf gibi oyunculardan da bahsetmedik.![]()