Ligde çok iyi gidiyoruz.İlk seneden şampiyon olacağını tahmin etmiyordum.(son haftaların hepsinde puan kaybetmezsin heralde).Avrupada neler yapacağız.Kimler gelecek kimler gidecek.Bekliyorum.Ligi hemen bitir de daha soracağım çok şey var unutmayayım![]()
Ligde çok iyi gidiyoruz.İlk seneden şampiyon olacağını tahmin etmiyordum.(son haftaların hepsinde puan kaybetmezsin heralde).Avrupada neler yapacağız.Kimler gelecek kimler gidecek.Bekliyorum.Ligi hemen bitir de daha soracağım çok şey var unutmayayım![]()
Daha erken paylaşım yapacaktım ama Galatasaray'ın maçına, sonra da Rıdvan'ın yorumlarına takıldım, kusura bakmayın.![]()
Rehavete gerek yok, bitti diyemem önümüzdeki maçlar kolay değil. Kupa da süt kupası ya zaten...
Teşekkür ederim, benim de beklentim şampiyon olmak değildi ve henüz olmadık da.Ama Juventus'un cidden bu kadar beraberlik almasını beklemiyordum. Inter çok iyi bir çıkış yapmıştı ama Juventus'a yenildikten sonra onlar da bir türlü toparlayamadılar.
Şampiyonlar Ligi'ni garantiledik zaten. Hedefimiz ŞL'de doğrudan yarı final olacak. Şimdiden birkaç oyuncu ile anlaştık. Sonrasında ŞL'yi garantileyince yönetim gelecek senenin transfer bütçesini açıkladı. 20 Milyon Euro civarlarında. Anlaştığım oyunculardan bir tanesi pahalı bir transfer sayılabilir ama açıkçası daha yüksek bir bütçe bekliyordum. Ligin ikinci yarısı pek şans vermediğim en azından 5 oyuncu vardır. Öncelikle bunları yollayacağız. Şampiyon olursak yönetim bizi daha iyi bir bütçe ile donatabilir. Şimdilik acele etmeyeceğiz ve o vaktin gelmesini bekleyeceğiz.Her türlü soruya da açığım elbette.
Juventus Yarışa Devam Dedi! (32. Hafta - 35. Hafta)
32. Haftada Juventus'a konuk olduk ve belki de sezonun iki takım adına en önemli maçı oynandı. Maça iyi başladık ve ikinci dakikada penaltı kazandık. Bacca'nın penaltısını Buffon çıkardı, sonrasında da Bacca inanılmaz bir çöküşe geçip net fırsatları değerlendiremedi. Maç boyunca biri direkten dönen en azından 4 net pozisyon yakaladık ama golü bulamadık. İkinci yarıda Juventus "bence" iki şanslı gol atarak galibiyeti aldı. Lemina'nın golü olağanüstü bir gol olmasaydı muhtemelen maçın adamı Buffon olurdu.![]()
33. ve 34. Haftada ise devre arasında aramıza katılan Klaassen ve Witsel yıldızlaştı. Witsel Genoa'ya karşı maçı bitiren, Empoli'ye karşı da son dakikalarda bize 3 puanı kazandıran golü atmayı başardı. Empoli maçında sakatlanan Klaassen sezonu ne yazık ki kapattı. Bu sürecin son maçında Chievo'ya karşı evimizde çok kötü bir futbol ortaya koyduk ve forvetlerimizin golleriyle 1 puanı zor elde ettik. Bu sonuçlarla son 3 haftaya girerken Juventus ile aramızdaki puan farkı 5 oldu.
32. Hafta - vs Juventus (D)
33. Hafta - vs Genoa (E)
34. Hafta - vs Empoli (D)
35. Hafta - vs Chievo (E)
Seri A Puan Durumu (35. Hafta)
Kalan Maçlarımız