Originally Posted by
Schneider
Kusura bakma ama boş bir cevap vermişsin...
O kadar detaylı anlatmama rağmen hepsini "şans" diye "geçiştirmen" üzücü. İstiyorsan 2019-2022 yılında İstanbul takımlarının halini paylaşayım ve durumun vehametini gör. Ben İstanbul takımları 38 yaşına kadar vasat oyuncuları elinde tutuyor, doğru dürüst transfer yapmıyor, takımlar "büyük" olmaktan çıkıp bitiiyor diyorum sen Emenike'nin yeri dolmuş diyorsun. Emenike kim yahu? Allah aşkına doldursan ne olur doldurmasan ne olur?
Detaylara takılıp asıl anlatmak istediğimi anlamamışsın. Bugün şampiyonluğu devre arasına kadar kovalayan İBB'nin bile Abdullah Avcı ile 2-3 senesi, birikimi var. Leicester gibi örnek ise 150 yılda 1 gelir. Tekrarlıyorum, bu bir oyun fakat bu en iyi şekilde yansıtılması gerektiği gerçeği değiştirmiyor.
Bu oyunda özellikle 1-2 yıldır eğer İstanbul takımı şampiyon olamıyorsa tam anlamı ile bitiyor. Ne transfer yapıyor, ne doğru dürüst yönetiliyor. Haliyle Türkiye liglerini 5-6 sezon oynadıktan sonra ne zevk kalıyor ne bir şey. Türkiye'de hiçbir zaman bir takım alt ligden üst lige çıkıp şampiyon olamaz, olmayacakta.