1 ile 30 arası toplam 236 sonuç

Konu: FM 2017 - 17.3.0 Güncellemesi ve Düzeltme Yaması (Yama ilk mesajda)

Hybrid View

Tudor'un 3lü oynatmasını yansıtacağını okumak sevindirici, onu sormak için gelmiştim.

Gelmişken başka bir şey sorayım madem bu sene oyunda sevdiğim hocaların oynattığı taktikleri kopyalamaya çalışıyorum ve bunun için maç istatistiklerine ve analizlerine bakarak denemeler yapıyorum.

Oyunda hocaların belirlediği tactical instructions ve oyuncu rollerini tam olarak bilmenin bir yolu var mı?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by kornification View Post
    Tudor'un 3lü oynatmasını yansıtacağını okumak sevindirici, onu sormak için gelmiştim.

Gelmişken başka bir şey sorayım madem bu sene oyunda sevdiğim hocaların oynattığı taktikleri kopyalamaya çalışıyorum ve bunun için maç istatistiklerine ve analizlerine bakarak denemeler yapıyorum.

Oyunda hocaların belirlediği tactical instructions ve oyuncu rollerini tam olarak bilmenin bir yolu var mı?
    Yok.
    Ancak teknik direktorun profiline girip, hangi oyun anlayisini tercih ettigi bilgilerine bakarak biraz fikir almak mumkun.
    Oyunda teknik direktorler genelde maclara Kontrol, Standart veya Kontra anlayisi ile basliyor.
    Bu tercihi etkileyen iki faktor var. Birincisi teknik direktorun oyun anlayisi tercihi, ikincisi de rakibin gucu.

Ornegin Abdullah Avci genelde standart oyun anlayisini secen bir teknik direktor olsa da, takiminin kadrosu ligdeki takimlarin cogundan daha kuvvetli oldugu icin ic saha maclarinin coguna kontrol oyun anlayisi ile cikacaktir. Deplasmanlarda ise bu takimlara karsi standart oyun anlayisini tercih edecektir. Kendisinden kuvvetli takimlara karsi se iceride standart, disarida kontra anlayisini sececektir.

Macin gidisine gore daha ofansif veya daha defansif anlayislara donecetir.

Yani yapay zeka yonetimindeki teknik direktorler hic bir zaman tek bir taktik anlayisi ile oynamiyor.

Mesaj Yetkileri