3-1 Galatasaray alır diyeceğim ben, gariptir rüyamda gördüm ki hiç görmem böyle şeyler. Gördüysem vardır bir hikmeti diyorum![]()
3-1 Galatasaray alır diyeceğim ben, gariptir rüyamda gördüm ki hiç görmem böyle şeyler. Gördüysem vardır bir hikmeti diyorum![]()
maç ya berabere biter yada GS 2-1 alır
5-0 biticek yine kura çektim belki tutar![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
beyler buyrun size skor 3-1 yeneriz
gol veysel gaziantep
galatasaray
ilic,arda,hakan sukur
Maçı 21:30 sanıyodum bir açtım Lig Tv'yi maç başlamış 34.dakikası olmuştu bile..
11 dakkada Antep karşısında iyi bir futbol yoktu ama göze çarpan bir iki şeyi dile getirmek istiyorum..
Carrusca transferi bana kalırsa çok yararlıydı. Alındı gelecek vaad eden bir futbolcu.. Bugün bir kez daha görüyoruz ki o kanatta iyi olan oynayacaktır.. Arda gerçekten şu 11 dakikada öyle bir pas attı ki, öyle toplar çaldıki çok beğendim.. 1-2 maç sonra söneceğini dahi düşünmüştüm ama hala çok efendi, çok iyi oynuyor.. El kaldırıp top istiyor bu çok hoşuma gitti.. Ayrıca İlic'in attığı gölüde hazırladı.. Assistini yaptı
Ayhan ve Okan'a gelince.. Gerets daha hazırlık maçları başlamadan ön libero diye bağrıyordu.. Ben bugün izleyince ön liberolarımızı Gerets'e hak verdi.. Adam 3 ön liberomuzuda oynatıyor resmen "alın görün bana verdiğiniz ön libero bunlar" diyor.. Okan'ın bir şey yaptığı yok.. Ayhan sadece oyun kurmaya çalışıyor ama çok zayıf.. Orta alan çok boş kaldı.. Antep çok defa kontraatağa çıktı.. Buraya hem defansa yardım edecek hemde oyun kuracak bir futbolcu alınırsa forvetimize Ümit Karan veya Hasan Kabze çok rahat eklenir.. Böylelikle Türkiye'de Hakan-Ümit , Arda-İlic-Hasan ve ön libero tarzında çıkarız.. Hasan, İlic ve Hakan Şükür bu takımdan kesilmemesi gereken futbolcuların arasında geliyor.. Gerets ŞL için Tolga'yı deniyor.. Tam izleyemedim bu yarı bakacağız..
Bu arada haftaya Hasan bugün ise Ümit sahalara dönüyor
Skora gelince, 1-1
Maç hala 1-1.Gaziantep bizi zorluyor.![]()
Maç 1-1 Dk.58 Galatasaray'da Ümit Karan Forvette Alışmaya Çalışıyor uzun bi sakatlık döneminden sonra , Çabalıyor Olmuyor , Fakat Şu anda Gördüğüm bişey var İlic ve Ümit karan Beraber çok iş yapar Bence ikiside gayet dengeli gayet teknik paslar çıkartabiliyorlar , gol atabiliyorlar
Gaziantep'e Gelince zaman zaman atakları var boş anımızda affetmezler atarlar..
Dk.69 Orta Sahadan Bir Pasla Diawara Boş Kaldı ve 1 - 2..![]()
1-2 diawara sakatlandı çıkçak azrail dediğin çıktı
G.Saray : 2
G.Antep : 2
Dk.74 | Ümit Karan Sahalara Döndü![]()
Takımı Dengeleyen ve Gene Golü Hazırlayan Arda![]()
galatasaray alır burdan sonra geçenseneki o son saniye baskılarını yaparsa
G.Saray : 2
G.Antep : 2
-----------
Maç Sonucu
Böyle oynamayı takım nasıl başarıyor anlamıyorum.. 90' beri 10 kişi oynuyoruz.. Gerets bu Okan'ın ne yaptığını görmezmiş gibi bir de gidip İlic'i alıyor takımdan.. Gerçekten anlamıyorum!
Okan maşallah bize mi karşı takımamı oynuyor anlamıyorum.. Hayır sana zaten son kez böylesine mucizevi bir şekilde şans verildi sen bunu değerlendiremiyorsan senin bu takım işin yok kardeşim.. Orada Arda, Sabri gibi bir şeyler yapmak isteyen oyuncular varken bunun ne işi var? Arda'yı koysan ön libero kısmını çok daha iyi oynar. Okan oyun kuracak gidiyor Tolga'ya, Song'a dönüyor.. Pas verecek, oyun kuracak top Anteplilerde kalıyor..
Maçın böyle biteceği ilk yarıdan belli idi ama maç bitikten sonra yapılan küfürü bütün stad yaptığı için veya ben t.v böyle algıladım bu yüzden yüklü bir maddi ceza gelecektir.
maçın analizi çok basit ve bunu göremeyen geretse helal olsun... hakan şükür artık topa vurmayı unutmuş altı pastan bomboş kafayla topu auta atıyor her gelen topu defans gibi çıkarıyor. okan desen ne yaptığı belli değil koşamıyor top yapamıyor öyle geziniyor arda bir kez daha kalitesini kanıtladı karan süper bir dönüş yaptı. yanlız yine ilk yarıda bariz bir penaltıyı es geçti hakem. bu kadar poziyon yakalayıp kabızlık yüzünden maçı berabere bitirdik. hakan şükürü ve geretsi kutluyorum. hakanı hala savunanları ve oynatanı teprik ediyorum futbol dışında başka bir işle uğraşmasının kendi için daha iyi olacağını düşünüyorum
Antep 4 büyüklere her zaman ters gelen bir takımdır ve bu özelligini yine gösterdi
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ayrıca hasagiç denen kaleci nasıl bütün maç sarı kart görmedi hayretler içindeyim
Böyle gidersek zor şampiyon oluruz.
Uyan GS,Uyan Yönetim !!
ben gerets yerinde olsam hakanı defansa koyarım iyi top keser
Eğer gerçekten başarılı olunmak isteniyorsa Burağın dediği gibi Hakan'ın bu takımdan emekliye ayırması veya sezon sonuna kadar yedek oturması gerekiyor.. Haftaya Hasan Kabze forma giyebilecekmiş.. Ümit - Hasan ikilisini forvette görmek istiyorum artık! İlic-Arda-Sabri-Hasan 4'lüsünü bu ikiliyle birliktede!
Hatta seneye Hakan-Okan-Ergün 3'lüsünü mükemmel bir veda maçı yapılsın ve kendilerini hocalığa adasınlar..
Bu arada artık Gerets antremanlarda Ayhan ve Okan yerine Arda'yı oraya denemelidir. Arda hem defansif anlamda hemde oyun kuruculukta o bölge için aranan adam olabilir.. En azından böyle bir durumda Sabri'yi veya Carrusca'yı takıma kazanırız..
aynen bendeOriginally Posted by hurmet
ama bu kadarda gol kacmaz bu hakan sükürü antremnada biraz calıstırmaları lazım
ama ARDAYA helal olsun oynayan tek ooooooooo
liverpool macında sag bek düsünemiyorum
cihan denen adam sağ bek değilde defans göbeği ile sağ açık arası gidip geliyor sağ bek bomboş
Eskiden öyleydi ama son zamanlarda bence artık öyle değil...Originally Posted by CaPTaiN10
şimdi büyüklerin belalısı Manisa oldu...
ümit golle döndü tüm galatasaraylılara hayırlı olsun...
Evet ama Antep her zaman Antep tirOriginally Posted by KaÇaK_1907
Fenerbahçe Cumhuriyeti
antep bugün hiç bir şey oynamadı bu ortada
öyle deme burak hasagic 90' boyunca 20' topu elinde tuttu..
evet doğru o noktayı unuttum hakem süperdi utanmasa al topu eve götür dicekti hasagiçe
artık koptuk şampiyonluktan 6 puan fark çıktı bjk ts maçalrıda üstü üstte helel olsun şu yönetime bi orta saha alamadılar ve okan oynuyor
ya aslında orta saha değil sağ bek lazım hatta o bile lazım değil...
---------------------Mondi----------------------
Sabri----------Song-------Tolga------------Orhan
--------------------Ayhan----------------------
Şaş----------------------------------------Arda
---------------------İliç-------------------------
----------------Karan---Kabze------------------
hasagic topu tutup bilerek yere yatıyor sarı kart bir türlü vermedi
hakan sükür bombos bir sürü gol kacırdı yaw
hasan ta cok kötüydü bence
bu arada tolga yerine tomaz olsa iyi olurdu tolga hata yaptı
haftaya takım böyle olması lazım
mondragon
cihan(mecburen)
orhan
tomas,
song
sabri
arda
ayhan
mehmet(yeni trnsfer yerine)
ilic
ümit karan
ÖNEMLİ OKUYUN
sarı kırmızılı takım artık çift ön libero ile oynuyor şampiyonlar liginde böyle oyuncak yeni taktik bu ilic de forvete yakın oynuyor