1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: " Hamdullah Suphi Hoca ile İnter Sohbetleri -- Sezon 2 "

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

ilk 3 hafta iyi geçmiş kayıpsız. üst düzey oyuncu transferi bekliyorum. yada alt yapını degerlendirmeni
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    ilk 3 hafta iyi geçmiş kayıpsız. üst düzey oyuncu transferi bekliyorum. yada alt yapını degerlendirmeni
    Alt yapımız çok sağlam zaten fakat çoğu kiralık gitmiş benden önce.Gelecek sene başlayacağız asıl yatırımlara bu sene bi tartalım ortamı.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    İnter'in çok güzel bir kadrosu var, başarılar dilerim. Özellikle Eder, Icardi ve Candreva'yı çok beğenirim. Transfer ettiğin Alejandro Gomez de çok yararlı olacaktır. Az önce bana ligdeki ilk mağlubiyetimi yaşattı.
    Yak yak yak.Bu arada senin kariyerden Maç paylaşım şeysini çaldım Seri A yazan helal et .

1.Maç

İnter - Spartak Moskova ( 4-0 )

Devre arasında bam bam yok taktik var diye bağırarak takımı hizaya getirdim ve rahat bir skorla ilk maçtan 3 puanı aldık.

4.Hafta ( Derby d'Italia )

İnter - Juventus ( 0-1 )

Çok gergin bir atmosferde geçen maç oldu.Higuan'in golüyle öne geçti Juve her ne kadar Alves dakka 77'de takımını 10 kişi bıraksa da kalan dakkalarda gol bulamadık ve evimizde önemli bir maçta kayıp verdik.

5.Hafta

Atalanta - İnter ( 1-0 ) -- ( Eyyamcı Federasyon )

Federasyona ve hakeme teşekkür ediyorum.1 penaltı verdiler yetmedi 2.'yi çaldılar kaleci kurtardı yetmedi uzatma vermediler.Yazık galiba fedarasyonda İnter düşmanları var.

6.Hafta

İnter - Palermo ( 0-0 )

2 maçlık kayıp serimizin bozduğu moralle bu maçta da puan bıraktık.Fırtına gibi girdik teklemeye başladık galibiyet lazım.

Şu an için öncelik puan farkının açılmasını önlemek uzun maratonda elbet onlar da puan kaybedicek ve yakalama şansı gelecektir.

Mesaj Yetkileri