ilk 3 hafta iyi geçmiş kayıpsız. üst düzey oyuncu transferi bekliyorum. yada alt yapını degerlendirmeni
ilk 3 hafta iyi geçmiş kayıpsız. üst düzey oyuncu transferi bekliyorum. yada alt yapını degerlendirmeni
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Alt yapımız çok sağlam zaten fakat çoğu kiralık gitmiş benden önce.Gelecek sene başlayacağız asıl yatırımlara bu sene bi tartalım ortamı.
Yak yak yak.Bu arada senin kariyerden Maç paylaşım şeysini çaldım Seri A yazan helal et.
1.Maç
İnter - Spartak Moskova ( 4-0 )
Devre arasında bam bam yok taktik var diye bağırarak takımı hizaya getirdim ve rahat bir skorla ilk maçtan 3 puanı aldık.
4.Hafta ( Derby d'Italia )
İnter - Juventus ( 0-1 )
Çok gergin bir atmosferde geçen maç oldu.Higuan'in golüyle öne geçti Juve her ne kadar Alves dakka 77'de takımını 10 kişi bıraksa da kalan dakkalarda gol bulamadık ve evimizde önemli bir maçta kayıp verdik.
5.Hafta
Atalanta - İnter ( 1-0 ) -- ( Eyyamcı Federasyon )
Federasyona ve hakeme teşekkür ediyorum.1 penaltı verdiler yetmedi 2.'yi çaldılar kaleci kurtardı yetmedi uzatma vermediler.Yazık galiba fedarasyonda İnter düşmanları var.
6.Hafta
İnter - Palermo ( 0-0 )
2 maçlık kayıp serimizin bozduğu moralle bu maçta da puan bıraktık.Fırtına gibi girdik teklemeye başladık galibiyet lazım.
Şu an için öncelik puan farkının açılmasını önlemek uzun maratonda elbet onlar da puan kaybedicek ve yakalama şansı gelecektir.