Sezon Öncesi Hazırlıkları

Teknik Heyet

Lig başlamadan Teknik kadromuzda bir revizyona gittik.Ligin en iyi teknik kadrosu şuan için bizde.

Transfer Özeti

Transfer Geçmişi

Çok fazla transfer yaptık gibi gözükse de bazı kiralık oyuncuları maç kadrosunda en fazla 5 kiralık oyuncu bulundurulmalıdır kuralı yüzünden iptal ettik.Yine alt yapıya önem veren transferler yaptık.Lige göre kaliteli oyuncular aradım ve aradığımı buldum diyebiliriz.

Bu Sezon Kullanacağımız Taktiğimiz

3-4-2-1

Bu sezon bu taktiği kullanacağım.4 lü savunmaya dönmeyi düşünmüyorum.Bekleri sattık çünkü.Orta alanda kalabalık olacağız.Topu daha fazla kontrol edeceğiz.Hücumsal anlamda sıkıntı çekmeyeceğiz gibi ama defansı toparlayabilirmiyiz emin değilim.Orta sahada top bizde olduğu sürece sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum.

Hazırlık Maçları ve EFL Cup

İyi bir hazırlık dönemi geçirdik.Bolca maça çıktık.Oynadığımız rakipler bizden üstün rakiplerdi.Lige ısınma aşamasını tamamladıktan sonra 2 Tane EFL Cup maçına çıktık.Şaşırtıcı derecede 2 maçı da kazandık.Bizim için itibar ve para kazancı oldu.Stoke Cityi eleyebileceğimizi düşünmüyorum.

Kombine Bilet Sayısı

5 bin kişilik Stadyuma göre iyi bir bilet satışı olmuş.Hedefimiz hem Taraftar hem Stadyum Kapasitesi hemde bilet satışlarını arttırmak.