Hazırlık dönemimiz böyle geçti verimliydi sonra 2mac steau ile şampiyonlar ligi maçı yaptık 2ayak sonucunda eledik.
Ligde ise 2de 2 ile gidiyoruz şuanlık güzel oynamasakda galibiyetle devam etmek çok güzel.
Takımımı tebrik ediyorum Volkanın heryerinden öpüyorum maşAllahı vardı mükemmeldi resmen bi sevilla maçı kadar iyiydi ellerine sağlık 2ayak sonucunda turu bize getiren kaptanımıza teşekkür ediyoruz evet ilk senemizden gruplardayız bu bizim için çok çok iyi bir durum gruptan 4.olarak elensek bile o müzigi duymak o stada çıkıp o ambiansı yaşamak oyuncularım için çok önemli.
Şampiyonlar ligi grubumuz zor 3.lük bile zor ama neden olmasın zoru başarıp gruplara kaldık ilerisi içinde denicez olmazsada canı saolsun oyuncularımın.
Transfer dönemi bende hep Hareketli Geçer bildiginiz gibi yine hareketliydi degerini buldugunu düşündügüm heroyuncuyu satarım istisnasız satılmicak oyuncu yoktur degerini bulmamış oyuncu vardır.
60Milyon euroluk satış şampiyonlar liginde gruplara kalma 75milyonluk maaş bütçesini 40milyon euroya çekmemizin meyvesi olarak mali durumumuz daha oyun başında sıkıntılıdan normale dönüyor muhteşem bir başarı bana göre defalarca Fenerbahçe kariyeri yaptım ilk defa bu kadar güzel bir tabloyla karşıkarşıyayım
Önemli Transferlerimizin profillerini paylaşıcam Merak eden arkadaşlarımız kontrol edebilir kiralık oyuncularımın hepsinin bonservis opsiyonu var bonservis opsiyonu koyamadıgım oyuncuları transfer etmiyorum.
Çok güzel profilleri var geliştirip muhteşem fiyatlara okutucam ben bunları kulübün gelecegi bu gençlerin gelişmesine baglı büyük oranda.

.