Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Avrupaya bu şekl veda etmek kötü olmuş.Bence Juve burdan bırakmaz Icardi yokken bizde kovalayamayız.Düşme hattıda çok kritik Lazio 8. onun bile düşme şansı var
Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
İsak güzel bir oyuncu onu GS ye almıştım. Ama kiralık gide gide en sonunda ucuza satmıştım.

Avrupa'dan elenmişiz hem de talihsiz bir şekilde olmuş. Artık gelecek sene telafi ederiz. Lig içinde asılmaya devam edelim. Bellimi olur Portoya olan mucize bize de olur.
Quote Originally Posted by 3842 View Post
Avrupa'dan o şekilde elenmek cidden üzücü olmuş. Roma maçını kazansa idin şampiyonluk şansını ayrı bir seviyeye çekmiş olabilirdin. Juve ile 8 puan var diyosun, önünde 6 maç var, 18 puan yapar, kovalayalım.
Yorumlar için teşekkürler.

Final

İnter - Sassuolo ( 1-0 )

Sezonun özeti gibi bir final maçı oldu ve İcardi gökten bir melek gibi gelip uzatmanın penaltılara gitmesini engelleyen golü attı ve sezonu kupayla kapatmamızı sağladı.

Kalan maçlarda en iyi performansımızı sergilesek bile uzay takımı Juventus'a engel olamadık.Benim için son maçlarda en dikkat çeken şey şans verdiğim 18'lik Nikola Vlasic'in muazzam performansı oldu.Adeta seneye 11'e yaz hocam dedi.

Gerçekten iyi bir sezon geçirdik fakat kupayı kaldırmaya yetmedi.Icardi 33 golle gol kralı oldu aslan parçası.Bu arada Avrupa'nın da en golcüsü oldu onu da belirteyim.

Taraftar enterasan olarak bizim gol reyizimiz ordan burdan sokan reyis yerine iki beki yılın oyuncusu seçmiş canları sağolsun .

Mauro İcardi
: Heykelini diksek beton yetmez be abi.PSG yapıştı bırakmıyor çocuğu nolur gitmee.
Joao Mario : Beklediğimden daha skorer bir oyuncu çıktı yaşı da nispeten genç takımda tutmaya çalışacağız.
Ivan Perisic : Kurt oyuncu.İcardi formsuz olursa sahne aldı bir kaç maçta.Yaşı da var yolları ayırabiliriz.
Gabriel Barbosa : Harika çocuk kendine tam bir mevki bulamadı.Seneye daha çok kullanmak istiyorum.Buna da PSG yapıştı.
Candreva : Real'e gitcem diye tutturdu biz de 30 M Euro getir git dedik bekliyoruz.
Nikola Vlasic :7.5 M Euro'ya aldık ve az sayıda forma giyip üst düzey oynadı.Seneye ilk tercih olabilir.

Kısıtlı bir imkan sunuldu.Bir İnter'den daha çok şey bekliyor insan.Gelecek sezon şampiyonluğu istiyoruz.NET.

Söylentilere göre İnter'in hocası Hamdullah Suphi Polonya Lubin'de bir lise yemeğine katılmış ve orada ne yaptığıyla ilgili hiç bir bilgi alamıyoruz.