1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Yılmaz Vural Misali Diyar Diyar Dolaşıyoruz | Yeni Adres Alamanya | III.Sezon | Schal

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

HAZIRLIK DÖNEMİ

TRANSFERLER

Yeni transferimiz takıma cuk diye oturdu. Aradığım stoperi sonunda buldum. Transferler için herhangi bir ücret ödemeyeceğiz. Oyuncuları 2 sezonluk kiraladık .

Boca maçında ve diğer maçlarda çok iyi mücadele ediyoruz. Axel Meye çok genç yaşında ama iyi bir forvet olma yolunda gidiyor. Takımıma çok güveniyorum bu sene ve gelecek sene çok güzel şeyler olucak.

1.Hafta

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

TRANSFERLER

Yabancı sınırlaması yüzünden Boffin'i göndermeyi düşünüyordum. Shakhtar ile 1.5M € ya anlaşmıştık nedendir bilmem vazgeçtiler. Bu yüzden kalede mecburi istikamet Boffin ile devam edeceğiz. Mehmet Topuz'da bu yabancı kontenjanı için yapılmış bir transfer sağ açık için kullanıcaz . Murat Uçar dan 130B € ya yakın para kazandık.

ANALİZ

Yukarıdaki oyunculardan bu sene mümkün olduğunca yararlanmaya çalışıcağım. Ben Eskişehirspor un budenli yetenekli ve potansiyelli oyuncularının olduğunu bilmiyordum. Bu takım nasıl ligden düştü anlayamadım. Belki çok peşin konuşuyorum gözüken o.

KADRO DERİNLİĞİ

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

2.Hafta

3.Hafta

4.Hafta

5.Hafta

6.Hafta

7.Hafta

8.Hafta

9.Hafta

10.Hafta

2.Tur

3.Tur

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

11.Hafta

12.Hafta

13.Hafta

14.Hafta

15.Hafta

16.Hafta

Grup 1.Maç

Grup 2.Maç

Puan Durumu

Toplu Sonuçlar

Genç Yıldızımız ile 8 yıllık sözleşme imzaladık.

Genç yıldızımızla uzun süreli bir sözleşme yaptık. Kendisi çok büyük bir futbolcu olucak. Gelecek yıllarda bence hep birlikte göreceğiz.

Mesaj Yetkileri