boşta olan regenlere bakmanı tavsiye ederim.
boşta olan regenlere bakmanı tavsiye ederim.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Teşekkürler. Klüp tarihinde bu kadar para görmemiştir. ŞL de 1 tur atlasam yeter. Fazlası zaten olmaz.
Aynen gençler çok iyi ama bu kadar forveti ne yapacağım onu düşünmeye başladım. Forvet bolluğu oldu. Sezon ortası transfer döneminde birazını serbest bırakacağım. Tabi ki gençleri değil. 6 yabancı kontenjanı beni çok kötü vurdu.
Valla 6 yabancı kuralı belimi büktü. San Marino uyruğu hariç herkes yabancı sayılıyor. Ben en azından İtalyanlar sayılmaz diyordum. Sağ bek,Sol bek, sağ kanat, sol kanat ve iki forvetim yabancılardan oluşuyor. Bu yüzden yeni birilerini arayamıyorum. Ayrıca bu adamlarla yedekleri arasında forvetler hariç dağlar kadar fark var. Akşama belki sağ beke sağlam bir yedek ararım. Geçen sezon çok iyi performans gösteren orta sahamdaki Carra yı bile oynatamıyorum. Anca birini kadrodan kesip öyle oynatacağım. Artık her hafta dönüşümlü bir şeyler yapacağım.
Bu arada Ligde uzay takımı olduk. İki maç yaptım. Sonuçlar çok feci oldu arkadaşlar.Akşam eve gelince paylaşımı yaparım.
Evet arkadaşlar Sezon ortası transfer dönemine kadar sürecek bir soru soracağım. Forvetlerden hangisini yada hangilerini serbest bırakayım.
Bu kadrodaki forvetlerimiz. Profilleride aşağıda bulunmakta olup, sizce hangisini yollayalım?
As kadromuzda olanlar
Geleceğimiz için aldığımız ama bir kaçının direk 11 de oynayabilcek kapasitede olduğu gençlerimiz
Evet sizce hangisini hangilerini postalayalım. Şimdi burada iki durum var. Birincisi ligimizde 6 yabancı hakkımız var ve 2 si forvet olacağı kesin gibi duruyor. Diğeri de Milli takımı da yönettiğimiz için oraya da oyuncu yetiştirmemiz lazım.