1 ile 30 arası toplam 297 sonuç

Konu: Boş Gezenin, Boş Kalfasıyım. 1 Sezonluk tatildeyiz. ( 2022-2023)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

boşta olan regenlere bakmanı tavsiye ederim.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Mystic07 View Post
    Tebrik ederim zengin etmişsin kulübü bence seneye 1 2tur atlarsın şampiyonlar liginde bakalım zamanla hepsi oturur gibi.
    Teşekkürler. Klüp tarihinde bu kadar para görmemiştir. ŞL de 1 tur atlasam yeter. Fazlası zaten olmaz.
    Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Gençler çok iyi gerçekten.Aralarından bazılarını direk koy 11 e oynasınlar.Şl için daha çok erken ama iyi para gelmiş yinede
    Aynen gençler çok iyi ama bu kadar forveti ne yapacağım onu düşünmeye başladım. Forvet bolluğu oldu. Sezon ortası transfer döneminde birazını serbest bırakacağım. Tabi ki gençleri değil. 6 yabancı kontenjanı beni çok kötü vurdu.

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    boşta olan regenlere bakmanı tavsiye ederim.
    Valla 6 yabancı kuralı belimi büktü. San Marino uyruğu hariç herkes yabancı sayılıyor. Ben en azından İtalyanlar sayılmaz diyordum. Sağ bek,Sol bek, sağ kanat, sol kanat ve iki forvetim yabancılardan oluşuyor. Bu yüzden yeni birilerini arayamıyorum. Ayrıca bu adamlarla yedekleri arasında forvetler hariç dağlar kadar fark var. Akşama belki sağ beke sağlam bir yedek ararım. Geçen sezon çok iyi performans gösteren orta sahamdaki Carra yı bile oynatamıyorum. Anca birini kadrodan kesip öyle oynatacağım. Artık her hafta dönüşümlü bir şeyler yapacağım.

Bu arada Ligde uzay takımı olduk. İki maç yaptım. Sonuçlar çok feci oldu arkadaşlar. Akşam eve gelince paylaşımı yaparım.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Evet arkadaşlar Sezon ortası transfer dönemine kadar sürecek bir soru soracağım. Forvetlerden hangisini yada hangilerini serbest bırakayım.
    Bu kadrodaki forvetlerimiz. Profilleride aşağıda bulunmakta olup, sizce hangisini yollayalım?

As kadromuzda olanlar

Geleceğimiz için aldığımız ama bir kaçının direk 11 de oynayabilcek kapasitede olduğu gençlerimiz

Evet sizce hangisini hangilerini postalayalım. Şimdi burada iki durum var. Birincisi ligimizde 6 yabancı hakkımız var ve 2 si forvet olacağı kesin gibi duruyor. Diğeri de Milli takımı da yönettiğimiz için oraya da oyuncu yetiştirmemiz lazım.

Mesaj Yetkileri