2019/20
SEZON SONU ÖDÜLLERİ

YILIN TAKIMI

Yılın takımında 3 oyuncumuz yer aldı. 2 oyuncu kiralık olarak takımımızda yer alıyor. Yeni sezonda Aurelio ile yolumuza devam etmeyi düşünüyoruz. Selahattin'i ise Galatasaray bırakmıyor. Onun boşluğunu doldurmak için arayışlara başladık.

DUYURU
Play Off dan Konyaspor Süper lige çıkan 3. takım oldu.

Trabzonspor, Antalyaspor ve Rizespor bir alt lige düşmüşlerdir.

YILIN OYUNCUSU ÖDÜLLERİ

YILIN MENAJERİ

MALİ DURUM

Kulübümüzün mali durumu gayet iyi fakat itibarımız hala BÖLGESEL olarak kalmış durumda!

Transfer sezonu başlamadan transferin ilk dalgasını bitirmek istiyorum. Genç oyuncuları(15-19) kadromuza katmaya çalışacağız.
Bölgesel itibardaki bir kulübe üst düzey oyuncuların geleceği garantisi olmadığından kimse kapmadan listemizdeki gençleri kadromuza katmalıyız.

İLK TRANSFERLERİMİZ

PROFİLLER

İlk transferlerimizi transfer sezonunun başlangıcına yetiştirdik. Şimdiden bir çok takım gençleri kiralamak için sıraya girdi. Ama ben kiralık göndermeyip onlara şans vermeyi düşünüyorum.

Emre Turan yeni Tanju Kurt olacak!

TRANSFER BOMBASI OLUR MU ACABA?

Küme düşen Trabzonspor'dan Cenk i kadromuza kattık. Aramıza hoş geldin diyor, başarılı bir sezon geçirmeyi diliyoruz.

Haziran ayı bu şekilde geçti. Sözleşme imzaladığımız oyuncular var. Aramıza katıldıklarında onları açıklamak istiyorum.

Ayrıca çok genç oyuncularla da anlaşıldı. Ölmez kalmazsak onlarla da ileri ki yıllarda beraber olacağız.

Temmuz ayında görüşmek üzere