Originally Posted by
LeoN48
CL'de beklentimi de aşmışsın, 6'da 6 kulüp rekoru olmuş, tebrik ederim, inanılmaz maçlar yapmışsın, özellikle deplasmandaki Roma maçını izlemek isterdim
Bu arada Mitic transferini çok beğendim, harika bir defans göbeği daha şimdiden.
Dedigin gibi benimde beklentimin üzerinde oldu Avrupa Fakat avrupada gruptan zorlanmadan cıkmayı adet edinmemiz şart .. defans mitic i 2 sezondur takip ediyordum. barcelona teklif götürünce kacırmak istemedim.

Originally Posted by
pusathan01
Maşallah deyip tebrik ederim. ŞL de Dortmund ile ikincilik mücadelesi vereceğini düşünüyordum ama sen lider çıkmışsın. Hem de 6 da 6 yapmışsın.
Hem Mitiç hem de Hadji ucuz ve çok iyi transferlerin olmuş. Böyle çok yönlü oyuncuları seviyorum. Hadji bence sahanın her yerinde oynayabilir. Hatta iyi eğitimle forvet bile yapabilirsin.
Lig şu dönemde pek önemli değil. Çünkü diğer takımların nefesi yetmez son 3 haftaya girer iken şampiyonluğunu ilan edebilirsin.
Dortmund yıldızlarını satmış karddeşim. zayıflamış yani. o yüzden bence rahat yendik hem deplasmanda hemde evimizde. ligi zaten kazanacagımızı biliyoruz. fakat gençleri denemeye devam edecez.

Originally Posted by
deimar
Hadji deyince aklıma hemen Mustapha Hadji geldi, eskiden winning eleven oynarken az almazdık, kırmızı kramponlarıyla şov yapardı

Vay arkadaş, yaşlandıkmı ne
Bu arada senin takım 2 3 sezona dünyada ses getirir.
şuan bile ses getirdiğini düşünüyorum. Aynen mustapha hadji benimde sürekli kullandıgım bir elemandı.
özellikle ilk fm yıllarında Georghe hagi ye özenti olarak alırdım. 

Originally Posted by
olgunege75
Takım mükemmel performans göstermiş şl de . Bu formla Atleticoyu rahat geçeriz.
valla iç sahada gol yemessek geçeriz heralde kardeşim.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]