Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Kadroyu iyi kurmuşsun. Umarım forvetleri daha uzun süre kiralayabilirsin.
Çalışma iznine gelince 2017 sezonundan sonra İngiltere AB den ayrılmıyor mu? O zaman çalışma izni kalkmadı mı ?
Teşekkürler hocam.Deneyeceğim ama pek sanmıyorum.Randall takımı ile sözleşme uzattı.Çalışma iznide kalkmıyor hocam malesef.

Quote Originally Posted by SteveScarlett View Post
Birleşik Krallık gerçekte AB çıkış hazırlıkları yapıyor. 2 senelik bir süreç bu. Tam olarak 2019 yılında çıkacaklar ve bu durumda oyuna yansıtılmış. Yani oyunda da 2019 yılında AB'den ayrılıyor. Fakat durum şu ki; Çalışma izni olayının AB üyeliğiyle alakası yok. Premier League Yönetimi ve İngiltere hükumeti arasında yapılan anlaşma gereği, kalitesi düşük oyuncuların gelişini önlemek ve belli bir seviye oyuncuların İngiltere Premier League'e gelmesini sağlamak amacıyla yapılmış, belli bir milli olma zorununluluğu getirilmiş bir kuraldır bu. Premier League yönetimi ve İngiltere hükumeti arasında yeni bir anlaşma imzalanıncaya kadar bu kural böyle devam edecektir.
Hocam çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Anladım. Açıklama için teşekkürler.
Quote Originally Posted by Stam View Post
Hocam en başından itibaren keyifle okudum. Resmen "Road to Premier League" olmuş. En kısa zamanda Şampiyonlar Ligi'ni getirmen dileğiyle.

Teşekkür ederim hocam.Bir premier lige çıkalım yapabilirsek ne mutlu bize.