Merhaba arkadaşlar. Son lig süprizinden sonra bu sezon alt yapıdan ( başka takımlardan çaldıklarımız) gelen oyuncularıda yetiştirmek ve tecrübe kazanmaları açısından ligde bolca rotasyon ile gidiyorum. Şu anda ligde 1 mağlubiyetimiz var. Lig maçlarını ara da paylaşacağım.

Milli takımda Faroe adalarını bir tek yenebildik. Grubu yine sonuncu tamamladık. Evimizde yendiğimiz takıma deplasmanda 3-1 yenildik. Faroe adaları evinde Sırbistan ile berabere kalınca biz 3 puanla sonuncu olduk. Son zamanlarda milli takım beni umutlandırıyor. Genç forvetimiz Agostini den sonra bu sezon sık sık sağ bekte görevlendirdiğim genç Terenzi yi de milli takıma gönderdik. Şimdi diyeceksiniz ki zaten milli takım hocasısın sen seçiyorsun. Fakat ben şu dönemde asistanın önerdiği kadroyu onaylıyorum. Şu anda elimizin altında bunlar olduğu için yapabileceğimiz pek bir şey yok. Evimizde Türkiyeyi elimizden kaçırdık. Az kalsın tarih tekerrür edecekti ama olmadı. Belki bir sonraki grupta olabilir.
Milli takımın sonuçlarını ve grup puan durumunu şu anda işte olduğum için akşam eve gelince paylaşacağım.