Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Transferler iyi.Lige de iyi başlamışız.Şampiyonlar liginde biraz daha iyi olmalıyız evimizde puan kaybetmememiz lazım.
Benfica mağlubiyeti çok kötü oldu, deplasmanda da maalesef yenemedim.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Transferlerin iyi, lig biraz sıkıntılı olmuş. Ama oda yeni oyuncuların uyumları ile aynı dönem ŞL maçlarının olmasından kaynaklandığını düşünüyorum.

Hem Benfica hem Sevilla maçlarını inceledim de, çok ofsayt'a düşüyorsun. Bu da hücum gücünü kısıtlıyordur. Bir de çok faullü oynuyorsun. Gördüğün kartlar başına iş açabilir. Lig de bundan dolayı zorlanıyor olabilir misin?
İlk sezondaki FFP cezası yüzünden haftada 2 maç oynamaya ne ben, ne de takım alışık, haklısın
Takım topu kaybettiğinde olabildiğince çabuk topu ele geçirmek adına tüm oyuncu talimatlarında ''topa sert kay'' ve pres var, ondan kaynaklanıyor, şimdiye kadar bir problem yaşamadım sert oynamakla ilgili, ilerleyen CL turlarında problem yaratabilir. Lig ve CL'de takım rayına girdi artık, altta görebilirsin.

SÜPER LİG 10-13. HAFTA MAÇLARI VE TÜRKİYE KUPASI

İç saha galibiyet problemimizi birkaç taktiksel değişiklik ile çözdük. Bu arada ilk iş teklifimizi A.Bilbao'dan aldık, kibarca geri çevirdik.

Benfica'yı deplasmanda yenmek farz olmuştu ama yine baştan sona ezici olduğumuz maçta şeytanın bacağını kıramadık. Sonrasında C.Brugge'a karşı tarihimizin en farklı Avrupa galibiyetlerinden birini aldık. Son maç içerde Sevilla'ya karşı kendi beklentiminde üzerinde bir performans sunarak 5 golle paketledik. Benfica'ya atamadıklarımızı son 2 maçta attık sanırım ama bu 2 farklı galibiyet gruptan lider çıkmaya yetmedi. Bir sonraki eleme turunda rakip Alman panzeri Bayern, kurada son 2 takımdan biri Ajax, diğeri Bayern'di, uğursuz Infantino sağolsun yine yaptı yapacağını. İki 4 yıldızlı ekibin karşılaşmasında herşeye rağmen başabaş mücadele edeceğimi düşünüyorum.